Chrome dan Opera gx e geçiş

mszeyrek

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,665
An itibariyle chromemedan opera gx e geçtim daha hızlı ve yandaki çubuk kullanışlı tema rengini sarı olarak seçtim güzel görünüyor Ama bu konuyu açma sebebim chromedan operaya geçmenin ne kadar kolay olduğu tüm bilgileriniz chromemedan çekip alabiliyorsunuz tek sıkıntı sekme barının küçük olması ve yan çubuğa insagram whatsapp gibi uygulamalar eklenirken kendine oyuncu tarayıcısı diyen tarayıcıda discord yan çubuğa alınamıyor gx corner özelliği de oldukça başarılı.

Ben geçmiştim ama alışamadım.

An itibariyle chromemedan opera gx e geçtim daha hızlı ve yandaki çubuk kullanışlı tema rengini sarı olarak seçtim güzel görünüyor Ama bu konuyu açma sebebim chromedan operaya geçmenin ne kadar kolay olduğu tüm bilgileriniz chromemedan çekip alabiliyorsunuz tek sıkıntı sekme barının küçük olması ve yan çubuğa insagram whatsapp gibi uygulamalar eklenirken kendine oyuncu tarayıcısı diyen tarayıcıda discord yan çubuğa alınamıyor gx corner özelliği de oldukça başarılı.
Yıllardır mozilladan kopamadım :)

Geçtim, alışamadım, sildim.

Chrome'u bir türlü bırakamıyorum.

Evet gayet kullanışlı fakat o discord olmayışı acayip sinir bozuyor aw.

Opera GX gerçekten çok iyi iki bilgisayarımda da kullanıyorum vazgeçemiyorum Chrome dan daha hızlı ve akıcı geliyor bana göre. En sevdiğim yanlarından birisi de URL girilen yerin sonunda fotoğraf makinesi iconuyla anlık ekran görüntüsünü istediğiniz boyutu ayarlayarak alabiliyorsunuz gerçekten çok güzel bir özellik ya da ben aktif olarak kullandığım için bana öyle geliyor 😄

Ha ram ve cpu limiterı açarsanız buram buram kasıyor limitin altında kullanması önemli değil o yüzden açmayın.

Chrome kotu degil tek sikintisi ram ve islemci katili olmasi ama diyerlerine nazaran en guvenlisi chrome

Opera GX gerçekten çok iyi iki bilgisayarımda da kullanıyorum vazgeçemiyorum Chrome dan daha hızlı ve akıcı geliyor bana göre. En sevdiğim yanlarından birisi de URL girilen yerin sonunda fotoğraf makinesi iconuyla anlık ekran görüntüsünü istediğiniz boyutu ayarlayarak alabiliyorsunuz gerçekten çok güzel bir özellik ya da ben aktif olarak kullandığım için bana öyle geliyor 😄
Aynen o da iyi ekran alıntısı aracından sıkılmıştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chrome kotu degil tek sikintisi RAM ve islemci katili olmasi ama diyerlerine nazaran en guvenlisi chrome
O kadar güvenli ki opera tüm bilgilerimi çekerken ne chromedan izin aldı ne de google hesabıma giriş yapmamı istedi sadece chromeun bu pcde indirili olması yetti.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
O kadar berbat bir laptopum varki laptop operayı kaldırmıyo malesef , 1 saatin ardındanda ısınıp kapanıyo . Elimde olsa opera kullanırım ama.

1 Haftadır kullanıyorum internet daha yavaş gibi. Bazen sanki aynı anda 3 oyun yüklüyorum gibi yavaş oluyor. İnternetim 50/20 civarı

Şu açıklama herşeye yetti bence :D

Aynen o da iyi ekran alıntısı aracından sıkılmıştım.

O kadar güvenli ki opera tüm bilgilerimi çekerken ne chromedan izin aldı ne de google hesabıma giriş yapmamı istedi sadece chromeun bu pcde indirili olması yetti.
Bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,347
Üyeler
190,018
Son üye
Zeotri
Geri