Neler Yeni

Youtube Cidden e sporcu olabilirmiyim?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Axop

80+
Merhabalar ben Berkay yaşım daha 14 ve 11 senedir bilgisayar da rekabetçi oyunlarla vakit geçiriyorum ve bir adet merakım var cidden e spor yani elektronik spor oyuncusu olabilirmiyim bu spor dalı için neler gerekli yaklaşık 3buçuk senedir fortnite oynuyorum ve fortnite oyunu üzerinden profyosyenel bir oyuncu olmak istiyorum size bu olurmu olursa nası olur neler yapmam gerekli nası bir klübe girebilirim cevaplarınızı bekliyorum.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Merhabalar ben Berkay yaşım daha 14 ve 11 senedir bilgisayar da rekabetçi oyunlarla vakit geçiriyorum ve bir adet merakım var cidden e spor yani elektronik spor oyuncusu olabilirmiyim bu spor dalı için neler gerekli yaklaşık 3buçuk senedir fortnite oynuyorum ve fortnite oyunu üzerinden profyosyenel bir oyuncu olmak istiyorum size bu olurmu olursa nası olur neler yapmam gerekli nası bir klübe girebilirim cevaplarınızı bekliyorum.
valla dostum biraz referans bulman gerekli. Fortinte şu anda e spor durumu nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi referans olmak zorunda

• Beğen
Reaksiyonlar: Axop

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Arkadaşın dediği gibi referans önemli böyle şeylerde çevre edinirsen avantajına olur

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Efe Benzil
öncrlkle fortnite e spor türkiyede pek tutmuyor. tavsiyem valo falan geçmen. aimine güveniyosan youtubete derleyip atarsın klupler seni bulur

Axop

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki ya youtube twitch gibi platformlarda kendimi tanıtmazmıyım sadece oyun videomu paylaşarak

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Nası yani mesela klüpten bir arkadaşım falanmı olması lazım
youtuber/yayıncı bu tür insanların önünde olman lazım. Kendin bir kanal açıp yükselmeyi de deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ya youtube twitch gibi platformlarda kendimi tanıtmazmıyım sadece oyun videomu paylaşarak
izleyicin olursa neden olmasın

Juiclair0

80+ Silver
Çok iyi oynadığını düşünüyorsan güzel editler yapıp paylaşırsın belki keşfedilirsin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Derslerin nasıl meraktan soruyorum.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
İlker Palalı
kulüpten arkadaşın veya tanınmış yayıncı olabilir çevren olması lazım e sporun içinde olan bunların hiç biri yoksa eğer her oyunda rankedda en yüksek sıralamada olman gerek sürekli örnek vereyim her sezon top 1 ol veya top 2 3 gibi bu sayede birinin dikkatini çekersin oyunlarda iyi oyna e sporcuların maçına denk gelirsin lan bu adam böyle böyle iyi vuruyor falan diye tanınırsın bu başka ne var bilemiyorum

Axop

80+
bir şey merak ediyorum turkiyede çok fazla fortnite e sporcusu yok biraz global videolar çekip vpn açıp youtube kanalımı amerika konumunda gösterip amerika kitlesine karşı bir video çekersem yurt dışına gitme imkanım olurmu ve keşfedilme imkanım dahamı fazla olur yoksa dahamı az olur

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çevren yoksa en iyi oyuncu olsanda farkedilmezsin çevresi olan balonların oynayışları ortada ama e-sporcu olarak biliniyorlar hedefin amacın asla bu olmasın yağcılık yapmazsan aç kalırsın

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,534
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom