Çift işlemcili xeon v3 oyun oynatırmı

Oyun için değil de daha çok iş için verim alırsınız gibi duruyor hocam.

Bunun işlemcisi de pahalı oluyor sana baya vergi çıkıcak bide bu arada 3 k buna vereceğime DDR 4 bı sistem toplarım daha iyi Xeon x5450 var ısınıyor çok fazla 2-3 sene sonra çoğu şeyi açmaz satmaya çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çift işlemci oyunda verimli olmaz mı acaba ?
7-24 açık Kalan pcler için tasarlanmış diye biliyorum xeonlar server işlemcisi zaten

Bunun işlemcisi de pahalı oluyor sana baya vergi çıkıcak bide bu arada 3 k buna vereceğime DDR 4 bı sistem toplarım daha iyi Xeon x5450 var ısınıyor çok fazla 2-3 sene sonra çoğu şeyi açmaz satmaya çalışıyorum

7-24 açık Kalan pcler için tasarlanmış diye biliyorum xeonlar server işlemcisi zaten
Bu anakart zaten ddr4

Oyunlar bu kadar işlem gücüne ihtiyaç duymaz, yani fantezi amaçlı ise alıp deneyebilirsiniz :D
Cidden tam fantazi bütçen epey var sanırım apu falan al daha iyi gümrük vergisi fena ödersin söylim 3 lira bilekliğe 28 lira vergi geldi geri gönderdim

Oyunlar bu kadar işlem gücüne ihtiyaç duymaz, yani fantezi amaçlı ise alıp deneyebilirsiniz :D
2080 super takmayı düşünüyorum :D

Cidden tam fantazi bütçen epey var sanırım apu falan al daha iyi gümrük vergisi fena ödersin söylim 3 lira bilekliğe 28 lira vergi geldi geri gönderdim
Bilmiyorum 6 bine felan topluyorum işlemci ve anakartı bana iyi gibi geldi eudndydhdh

2080 super takmayı düşünüyorum :D

Bilmiyorum 6 bine felan topluyorum işlemci ve anakartı bana iyi gibi geldi eudndydhdh
Yapma reis yapma akaaksksk Türkiye'ye güven

Anakart bulamadım ama işlemci öneren çok
İşlemci kutusuz soğutucusuz yazıyor Muş onu görmedim

Hocam çok pahalıya gelir. Xeon işlemcilerin tek çekirdek performansı düşük kaldığı için oyunlarda düşük FPS alırsınız, güncel bir işlemciye oranla.

Yapma reis yapma akaaksksk Türkiye'ye güven

Anakart bulamadım ama işlemci öneren çok
İşlemci kutusuz soğutucusuz yazıyor Muş onu görmedim

Hocam çok pahalıya gelir. Xeon işlemcilerin tek çekirdek performansı düşük kaldığı için oyunlarda düşük FPS alırsınız, güncel bir işlemciye oranla.

Tamamdır vazgeçtim bu sevdadan 😄😄 o zaman ben ryzen 7000 bekliycem eylul sonunda satılmaya başlar herhalde en azından yeni nesilden gideriz.

Tamamdır vazgeçtim bu sevdadan 😄😄 o zaman ben ryzen 7000 bekliycem eylul sonunda satılmaya başlar herhalde en azından yeni nesilden gideriz.
Ryzen 7000 paramparça eder Xeon u :)
Malum kağıt üstünde 7600X, İ9 12900k yı tokatlıyor 🤣

Ryzen 7000 paramparça eder Xeon u :)
Malum kağıt üstünde 7600X, İ9 12900k yı tokatlıyor 🤣

Aynen yeni nesil 5nm teknolojisi ile 5 ghz performans veriyor ben sadece çift işlemci belki yüksek performans verir diye düşünmüştüm ama oyunlarda tekli çekirdek performansı önemliymiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,743
Üyeler
187,095
Son üye
ofa2344
Geri