BlackSword
80+
- Reaksiyon skoru
- 93
Bu anakarta 2 tane xeon taksak verim alırmıyiz oyunlarda ?
Çift işlemci oyunda verimli olmaz mı acaba ?Oyun için değil de daha çok iş için verim alırsınız gibi duruyor hocam.
Bunun işlemcisi de pahalı oluyor sana baya vergi çıkıcak bide bu arada 3 k buna vereceğime DDR 4 bı sistem toplarım daha iyi Xeon x5450 var ısınıyor çok fazla 2-3 sene sonra çoğu şeyi açmaz satmaya çalışıyorum
Bu anakarta 2 tane xeon taksak verim alırmıyiz oyunlarda ?
7-24 açık Kalan pcler için tasarlanmış diye biliyorum xeonlar server işlemcisi zatenÇift işlemci oyunda verimli olmaz mı acaba ?
Bu anakart zaten ddr4Bunun işlemcisi de pahalı oluyor sana baya vergi çıkıcak bide bu arada 3 k buna vereceğime DDR 4 bı sistem toplarım daha iyi Xeon x5450 var ısınıyor çok fazla 2-3 sene sonra çoğu şeyi açmaz satmaya çalışıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7-24 açık Kalan pcler için tasarlanmış diye biliyorum xeonlar server işlemcisi zaten
Oyunlar bu kadar işlem gücüne ihtiyaç duymaz, yani fantezi amaçlı ise alıp deneyebilirsinizÇift işlemci oyunda verimli olmaz mı acaba ?
Cidden tam fantazi bütçen epey var sanırım apu falan al daha iyi gümrük vergisi fena ödersin söylim 3 lira bilekliğe 28 lira vergi geldi geri gönderdimOyunlar bu kadar işlem gücüne ihtiyaç duymaz, yani fantezi amaçlı ise alıp deneyebilirsiniz![]()
2080 super takmayı düşünüyorumOyunlar bu kadar işlem gücüne ihtiyaç duymaz, yani fantezi amaçlı ise alıp deneyebilirsiniz![]()
Bilmiyorum 6 bine felan topluyorum işlemci ve anakartı bana iyi gibi geldi eudndydhdhCidden tam fantazi bütçen epey var sanırım apu falan al daha iyi gümrük vergisi fena ödersin söylim 3 lira bilekliğe 28 lira vergi geldi geri gönderdim
Yapma reis yapma akaaksksk Türkiye'ye güven2080 super takmayı düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum 6 bine felan topluyorum işlemci ve anakartı bana iyi gibi geldi eudndydhdh
Yapma reis yapma akaaksksk Türkiye'ye güven
![]()
AMD Ryzen™ 5 5600X 3.7GHz (Turbo 4.6GHz) 6 Core 12 Threads 32MB Cache 7nm AM4 İşlemci - Tray Soğutucusuz | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anakart bulamadım ama işlemci öneren çok
İşlemci kutusuz soğutucusuz yazıyor Muş onu görmedim
Hocam çok pahalıya gelir. Xeon işlemcilerin tek çekirdek performansı düşük kaldığı için oyunlarda düşük FPS alırsınız, güncel bir işlemciye oranla.
Ryzen 7000 paramparça eder Xeon uTamamdır vazgeçtim bu sevdadano zaman ben ryzen 7000 bekliycem eylul sonunda satılmaya başlar herhalde en azından yeni nesilden gideriz.
Ryzen 7000 paramparça eder Xeon u
Malum kağıt üstünde 7600X, İ9 12900k yı tokatlıyor![]()