Neler Yeni

Çift monitör kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
Arkadaşlar selam, Şu ana kadar 75hz monitör kullanıyordum laptopla birlikte ve yaklaşık 5-6 gün önce bilgisayar topladım itopyadan bu yüzden çift monitör kullanmak isteği var içimde ama yeni bir monitör alırsam en azından 144hz almak istiyorum.

sorum şu, eğer yeni monitörü 144hz alırsam 75z monitörle beraber kullanımdan doğan kötü sonuçlar olur mu?

örneğin lol gibi oyunlarda milisaniyelik olsa bile gecikmelere sebep olur mu?

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Arkadaşlar selam, Şu ana kadar 75hz monitör kullanıyordum laptopla birlikte ve yaklaşık 5-6 gün önce bilgisayar topladım itopyadan bu yüzden çift monitör kullanmak isteği var içimde ama yeni bir monitör alırsam en azından 144hz almak istiyorum.

sorum şu, eğer yeni monitörü 144hz alırsam 75z monitörle beraber kullanımdan doğan kötü sonuçlar olur mu?

Sıkıntı olmaz

Kullanıyorum bir sorun yaşamazsın. Ama tavsiyemi istersen her oyunu pencereli-tam ekran oynamalısın. ALT-TAB yapma ihtiyacın olduğunda işin kolaylaşır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum bir sorun yaşamazsın. Ama tavsiyemi istersen her oyunu pencereli-tam ekran oynamalısın. ALT-TAB yapma ihtiyacın olduğunda işin kolaylaşır.

teşekkürler hocam ama pencereli tam ekran oynarsam oyunlarda FPS düşüklüğü olmaz mı?

teşekkürler hocam ama pencereli tam ekran oynarsam oyunlarda FPS düşüklüğü olmaz mı?
Ben bir fark göremiyorum aslında, çok fazla oyun deneyimim var ama olsa olsa 5 10fps etkiliyor olabilir. Tercih sana kalmış, denersin beğenmezsen tam ekran oynarsın. Tavsiye sonuçta ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Utkan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir fark göremiyorum aslında, çok fazla oyun deneyimim var ama olsa olsa 5 10fps etkiliyor olabilir. Tercih sana kalmış, denersin beğenmezsen tam ekran oynarsın. Tavsiye sonuçta ;)
tekrardan teşekkür ettim hocam :) , iyi forumlar.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
3 monitör kullanıyorum ben de, hiçbir sorun yaşamıyorum(performans kaybı vs.). Herkese en az 2 monitör kullanmasını öneriyorum. Yayıncı falan olmasanız bile her kullanıcı için çok yararlı bir şey çift monitör.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,586
Üyeler
161,874
Son üye
byexe
Top Bottom