knk pc elliyorum patlıayacakmış gibi65-80 arası normal
kasa sıcak olabilir ısıyı iyi dağıtıyor demekki bu iyi bişey sıcaklıklar çok iyi ama gönlün rahat değilse altına soğutucu alabilirsin
Sıcaklık değerleri normal dediğim gibi yeni nesil cihazlar için 80-85 derece bile normal sayılıyor abartma lütfen. FPS drop sebebi ısı değildir başka bir sorun olabilir.Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunlarda fps drop filan yiyorum şuan bile 50 derece
tabii ki ellediğinde elin yanacak 80derece!!???knk pc elliyorum patlıayacakmış gibi
Patlamadığı sürece sıkıntı yok ama drop girmesi sıkıntı biraz muhtemelen 8 gb ramdendirknk pc elliyorum patlıayacakmış gibi
fvfömvfvdlvdtabii ki ellediğinde elin yanacak 80derece!!???
alıcam bir 8 dahaPatlamadığı sürece sıkıntı yok ama drop girmesi sıkıntı biraz muhtemelen 8 gb ramdendir
eyw knk teşekür ederimKral ben 95 dereceyi gördüğüm oluyor ağır oyunlarda. Bu sıcaklıklarda tek bir preformans düşüşü yaşamadım. Kaldı ki işlemci üreticileri 100-105 dereceye kadar sorun olmayacağını belirtiyor diye biliyorum (laptoplarda). Eğer içine sinmiyorsa soğutucu kullanabilirsin. Fakat laptoplarda Stabil sayılacak değerler. Sonuç olarak bir kasa kadar hava akımı alamıyor bu cihazlar...Sadece bakımlarını aksatmamak lazım.