Sahte mail cevap verme.Bu şekilde 2 tane benim e postama Çince mail yollanmış spam klasöründe gördüm herhangi bir linke basmadım ne yapmalıyım
Güvenli olmadığını düşündüğümden linke basmak istemiyorumBasmak mı istiyorsun
İnternette araştırdım buraya atmadan da bir şey bulamadım bunlar benim mailimi nerden buluyorSahte mail cevap verme.
Sen sil maili sadece bir şey yapma.Güvenli olmadığını düşündüğümden linke basmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnternette araştırdım buraya atmadan da bir şey bulamadım bunlar benim mailimi nerden buluyor
bir şey yapmak istemiyorum sadece mailimin çalınmasından korktumYani, hesap bilgilerini çalmak istediği için güvenli değil zaten. Ne yapmalıyım diyorsun ya neden bir şey yapmak istiyorsun ?
TamamSen sil maili sadece bir şey yapma.
Social credit +1000Bu şekilde 2 tane benim e postama Çince mail yollanmış spam klasöründe gördüm herhangi bir linke basmadım ne yapmalıyım
Tamam böyle bir sahte mail daha geldi 1 ay önce de korkuyorumMail adresinin çalınmasıysa o kadar fazla yerden çalınmıştır ki. Örneğin bu forum gibi yerlere gerçek mail adresi veriyorsan. Bu devirde bununla başa çıkamazsın artık.
Mailine erişimi çaldırmaktan bahsediyorsan herhangi bir maili açmadıktan sonra ne atarlarsa atsınlar sana bir şey olmaz. Maili açma açarsan linke tıklama. Bir aksiyon almana gerek yok. Hiçbir şey olmamış gibi devam et.
Ayda bir gelmiyor mail 5 yıldır açık son 2 ay içinde 3 tane geldiAyda bir tane geliyorsa sicilin baya temiz
Sen mail kutunu boşver bişicik olmaz.