Hocam, bende de gelmeyen ve iptal olan ürünler oldu. Hemen cüzdanıma iade etmişler, oradan da kartıma aktardım. Yani bir günde iade edildi.1 alana 1 bedava kampanyasından şu 1 ay içerisinde 2 kere alışveriş yaptım, 2 siparişte de göndermedikleri eksik ürün var.
İade olacağını söyleyip günlerdir hiçbir aksiyon alınmıyor. Bedava verse almam artık.
Allah allah arama talep ettim, bir de ulaşamıyoruz. Aslında bakıldığında gelmeyenler dışında hesaplama yapıldığında bile zarar yok ama öyleyse neden kampanya yapıyorlar diye düşünüyor insan, yarın bir ulaşmaya çalışayım ben.Hocam, bende de gelmeyen ve iptal olan ürünler oldu. Hemen cüzdanıma iade etmişler, oradan da kartıma aktardım. Yani bir günde iade edildi.
Aynı şekilde. Her ne kadar zararlı olduğunu bilsem de, yine de tüketiyorum.Asıl cipslerde 2 al 1 öde olsaydı içinden geçerdim
Uygulama üzerinden canlı destek ile iletişime geçmeyi de deneyebilirsiniz.Allah allah arama talep ettim, bir de ulaşamıyoruz. Aslında bakıldığında gelmeyenler dışında hesaplama yapıldığında bile zarar yok ama öyleyse neden kampanya yapıyorlar diye düşünüyor insan, yarın bir ulaşmaya çalışayım ben.
Hocam sistem şöyle işliyor, size satıyorlar sistemde öyle gözüküyor ancak mağaza talan edildiği için o ürünü sizin için hazırlayan kişiler mağazada bulamadığı için mecburen sizin siparişinizden çıkartıyorlar. En azından ben çalışırken bu şekildeydi sistem.Allah allah arama talep ettim, bir de ulaşamıyoruz. Aslında bakıldığında gelmeyenler dışında hesaplama yapıldığında bile zarar yok ama öyleyse neden kampanya yapıyorlar diye düşünüyor insan, yarın bir ulaşmaya çalışayım ben.
Aynen karşıma çıkıyor internette talan ediliyor baya, yarın bakacağım ulaşmayı denerim iade olmazsa olmaz yapacak bir şey yok. Teşekkürler.Hocam sistem şöyle işliyor, size satıyorlar sistemde öyle gözüküyor ancak mağaza talan edildiği için o ürünü sizin için hazırlayan kişiler mağazada bulamadığı için mecburen sizin siparişinizden çıkartıyorlar. En azından ben çalışırken bu şekildeydi sistem.
Hocam banada yazar mısınızAllah allah arama talep ettim, bir de ulaşamıyoruz. Aslında bakıldığında gelmeyenler dışında hesaplama yapıldığında bile zarar yok ama öyleyse neden kampanya yapıyorlar diye düşünüyor insan, yarın bir ulaşmaya çalışayım ben.
Promosyonunu kurye yemiştir1 alana 1 bedava kampanyasından şu 1 ay içerisinde 2 kere alışveriş yaptım, 2 siparişte de göndermedikleri eksik ürün var.
İade olacağını söyleyip günlerdir hiçbir aksiyon alınmıyor. Bedava verse almam artık.