Neler Yeni

Clash Royale Kadar Berbat Bir Oyun Görmedim

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
Eskiden kalma hesabım vardı gireyim oynayayım dedim 1-2 gün oynadım felan bazen yemiyorum bazen yeniliyorum yenildiğim zaman tek avantaj eşleştirme adamın 13 seviye pekkası var benim 10 10 seviye sovalyem var adamın 13 bune deliricem 3400 kupayım kral seviyem 10 adamınki 11 ne kadar berbat eşleştirme sistemi olan bir oyun zaten pekka mega şövalye metası getirmişler iğrenç ötesi bir şey bunun bir taktiği felan yokmu benim levelim kaç adamın kartının leveli kaç deliricem

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
Eskiden kalma hesabım vardı gireyim oynayayım dedim 1-2 gün oynadım felan bazen yemiyorum bazen yeniliyorum yenildiğim zaman tek avantaj eşleştirme adamın 13 seviye pekkası var benim 10 10 seviye sovalyem var adamın 13 bune deliricem 3400 kupayım kral seviyem 10 adamınki 11 ne kadar berbat eşleştirme sistemi olan bir oyun zaten pekka mega şövalye metası getirmişler iğrenç ötesi bir şey bunun bir taktiği felan yokmu benim levelim kaç adamın kartının leveli kaç deliricem
mutasyondan sonra çok bozdu, eskiden dünya sıralamasına kasan arkadaşım (abim sayılır) oyuna artık girmiyor bile p2w olmuş.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Ya paran olucak ya da çok eskiden beri bırakmadan oynaman lazım bedava veriyo mücadelerlw falan parayla kolay alınan şeyleri ve metalar her sezon değişiyo buda normal bence oyun hala taktik olarak falan baya iyi ama eskisi kesin olarak daha iyiydi paran yoksa tek bi desteyi makslaman lazım

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya paran olucak ya da çok eskiden beri bırakmadan oynaman lazım bedava veriyo mücadelerlw falan parayla kolay alınan şeyleri ve metalar her sezon değişiyo buda normal bence oyun hala taktik olarak falan baya iyi ama eskisi kesin olarak daha iyiydi paran yoksa tek bi desteyi makslaman lazım
Kart çıkmıyor maxlayayım

Vesselam

80+ Bronze
Oynamayali yıllar oldu da eğer değişmediyse bu durum şu demek dostum o 13lvl pekkasi olan adamdan daha iyi oynuyorsun ki daha düşük lvl li kartlara rağmen aynı seviyelerdesiniz. P2w diyenler p2w oyun oynamamistir muhtmelen.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oynamayali yıllar oldu da eğer değişmediyse bu durum şu demek dostum o 13lvl pekkasi olan adamdan daha iyi oynuyorsun ki daha düşük lvl li kartlara rağmen aynı seviyelerdesiniz. P2w diyenler p2w oyun oynamamistir muhtmelen.
Bilmiyorum o kadar iyi oynadığımı düşünmüyorum örneğin 3 maç atıp 2 sini kazanınca karşıma direk 13-14 leval pekka adamı atıyor yenmem imkansız oluyor zaten

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
En güçlü kart kredi kartı

ozgrby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
özgür
Instagram
ozgr_ylc
Epic Games
OzgurYolcuH
son evrim güncellemesi falan çok bozdu önceden çok iyiydi

dyron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
bende bi ara yükledim eski tadı yok eskidende hep sana anti desteli eleman veriyodu şuan daha beter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,511
Üyeler
162,829
Son üye
yalcin55
Top Bottom