Neler Yeni

Cloud 2 mi ? Void Elite mi ?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Kanka anakartı kalitelidir veya sen fark etmemişsindir yoksa var eminim çok fazla deneyimim var kulaklıklar konusunda , dipses genelde giriş- orta seviye anakartlarda oluyor, bende arctis 5 var şuan ondada dipses var anakart ile alakalı diye düşünüyorum.
dostum a320 anakartı baya bir denedim zaten her zaman sesi full oynuyoruz windows sesi felan anakart konusundada ben önceden a520 kullanıyordum şu an b550 geçtim ve üst seviye bir b550 dip ses devam ediyor yani oda biraz kulaklık ile alakalı kullandım cluad2 kulaklıkta bir şey yoktu yani çok uzun süre kullandım

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
dostum a320 anakartı baya bir denedim zaten her zaman sesi full oynuyoruz windows sesi felan anakart konusundada ben önceden a520 kullanıyordum şu an b550 geçtim ve üst seviye bir b550 dip ses devam ediyor yani oda biraz kulaklık ile alakalı kullandım cluad2 kulaklıkta bir şey yoktu yani çok uzun süre kullandım
Kanka dediğim gibi yani ben bir sürü cloud 2 kullandım çevremdede epey kullanan insan vardı hepsinde gördüm bu sorunu , eğer kulaklıkları güncelledilerse bilmiyorum ben kendi ve arkadaşlarımın deneyimini aktardım , araştırabilirsin bu kronik sorundu zaten binlerce konusu mevcut.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Bende anakart olarak Asus tuf B550-E Wifi modeli var ses yongası iyidir ondan dolayı dip ses yoktur herhalde.

Top Bottom