Neler Yeni

Cloud 2 vs BlackShark v2x hangisi daha iyi?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
Bir ara blackshark v2 de indirime girmişti fakat yetişemedim. Tekrar indirime girmesini beklemeli miyim yoksa bahsettiğim iki kulaklıktan birini almalı mıyım? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? (Daha önce cloud 2 kullandım fakat blackshark 2 deneyimim hiç olmadı.) Bu arada v2x ile normal v2'nin ne farkı var?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Blackshark daha yeni bir ürün. Çağ öncesi ürün alıp hoparlör işlevi gösteren bir kulaklık almayı tercih etmezdim. 700 TL veriyorsunuz ve ürün en nerdeyse 5 yıl öncesi özellikleri taşıyor. Bu yüzden Blackshark v2x tercih ederim.

Cloud 2 release date 2015 gözüküyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
V2x' de kontrolcü yok cloud II' de kontrolcü varsa rakip bile olamazlar. Sanırım kontrolcüsüz de satılıyordu çünkü C2

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,164
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İki kulaklığa da sahibim Cloud II ve Blackshark v2. 5 yıllık kulaklığa rakip bi kulaklık çıkaramamış razer. Ayrıca kulaklığı hoperlör olarak da kullanabiliyorsun bu da gayet güzel en azından sesi çıkmayan Blackshark'tan kat kat iyidir. V2x'in C-II ile kıyaslanması bile saçma. Ezbere konuşmamak lazım, sonuçları ağır olabilir.

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

123kral14

80+ Silver
Blackshark daha iyi bence hem de yeni

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
İki kulaklığa da sahibim Cloud II ve Blackshark v2. 5 yıllık kulaklığa rakip bi kulaklık çıkaramamış razer. Ayrıca kulaklığı hoperlör olarak da kullanabiliyorsun bu da gayet güzel en azından sesi çıkmayan Blackshark'tan kat kat iyidir. V2x'in C-II ile kıyaslanması bile saçma. Ezbere konuşmamak lazım, sonuçları ağır olabilir.
Ben Blackshark V2 kullanıyorum ve son ses seviyesine aldığımda beni rahatsız ediyor o denli yüksek bir sesi var.V2 denediğinize emin misiniz ?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
C2 baya yüksek ve müziklerde olsun, fps oyunları olsun 1 numara kulaklık, fakat Blackshark V2 deneyim sahibi olmadığım için bilmiyorum fakat bir kaç incelemesine baktığıma göre mikrofon ve yazılım desteği olarak sadece Hyperx C2 den iyi diye biliyorum ses konusunda bilemeyeceğim.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Bahsettiğin ürün V2 X sade V2 değil. V2'nin ses kartı var ve mikrofonu çıkıyor.Ayrıca hoperlör değil hoparlör :) ve V2'yi hoparlör olarak kullanabiliyorsun.Yine bir artı özelliği yazılım desteği olması ve equalizer ayarlarını istediğin gibi yapabilmen.Cloud 2'nin rakibi V2'dir V2 X değildir.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,164
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben Blackshark V2 kullanıyorum ve son ses seviyesine aldığımda beni rahatsız ediyor o denli yüksek bir sesi var.V2 denediğinize emin misiniz ?
Yazdığımdan kullandığım açıkça belli oluyor olması lazım ama kanıt istiyorsan buyur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğin ürün V2 X sade V2 değil. V2'nin ses kartı var ve mikrofonu çıkıyor.Ayrıca hoperlör değil hoparlör :) ve V2'yi hoparlör olarak kullanabiliyorsun.Yine bir artı özelliği yazılım desteği olması ve equalizer ayarlarını istediğin gibi yapabilmen.Cloud 2'nin rakibi V2'dir V2 X değildir.
V2' den bahsediyorum ve sen kulaklık görmemişsin.

Ekler

• IMG_20211109_192039.jpg
    IMG_20211109_192039.jpg
    1.4 MB · Hit: 42

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,219
İsim
Diyarhan
V2 olsa v2 derdim ama v2x daha zayıf C2 ye göre