Neler Yeni

Cloud 3 vs G Pro X vs Blackshark V2

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
mecit burak kılıç
anakartım b450m s2h çoğunlukla hikaye oyunu oynarım fiyatları sorun değil bunlar dışında öneri yaparsanız bütçem 2.5-3.8 arasında müzik-dizi-hikaye oyunu amacıyla alıyorum bunlardan hangisini veya ne önerirsiniz?

Shourd

80+ Gold
anakartım b450m s2h çoğunlukla hikaye oyunu oynarım fiyatları sorun değil bunlar dışında öneri yaparsanız bütçem 2.5-3.8 arasında müzik-dizi-hikaye oyunu amacıyla alıyorum bunlardan hangisini veya ne önerirsiniz?
merhabalar kablolu mu olsun kablosuz mu istediğiniz markaları ve istmeedğiniz markaları söylermisiniz ve renk fark eder mi?

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
mecit burak kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar kablolu mu olsun kablosuz mu istediğiniz markaları ve istmeedğiniz markaları söylermisiniz ve renk fark eder mi?
hocam renk fark etmez kablolu olsun istemediğim markalar rampage gibi alt çin markaları razer hyperx steelseries logitech gibi markalar olabilir

Shourd

80+ Gold
maks bütçe ile bu alınabilir 3800tl

biraz daha uyguna bu alınabilinir 3200tl

razer isterseniz 3300tl

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
mecit burak kılıç
maks bütçe ile bu alınabilir 3800tl

biraz daha uyguna bu alınabilinir 3200tl

razer isterseniz 3300tl

hocam sesin kalitesi olarak g pro x mi daha iyidir yoksa cloud 3 mü
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani aradaki 600 700 tl yi hak edecek bir fark varmı yoksa cloud 3 yeterli mi

Shourd

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani aradaki 600 700 TL yi hak edecek bir fark varmı yoksa cloud 3 yeterli mi
ses kalitesi olarak veri olarak cloud 2 bile g pro x e kafa tutar aradaki asıl fark ses teknolojisnde ikiside normal değil isterseniz atim teknoloji olarak g pro x ses kalitesinde veri olarak cloud 3 daha iyi seçim sizindir kulanım şeklinize göre ama bana ne istersiniz derseniz ben muhtemelen aradaki fiyat farkına aşırı değmeyeceğini düşünüyorum ondan cloud 3 iyi gibi seçim sizin ama

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
mecit burak kılıç
ses kalitesi olarak veri olarak cloud 2 bile g pro x e kafa tutar aradaki asıl fark ses teknolojisnde ikiside normal değil isterseniz atim teknoloji olarak g pro x ses kalitesinde veri olarak cloud 3 daha iyi seçim sizindir kulanım şeklinize göre ama bana ne istersiniz derseniz ben muhtemelen aradaki fiyat farkına aşırı değmeyeceğini düşünüyorum ondan cloud 3 iyi gibi seçim sizin ama
peki hocam blackshark v2 de durumlar nasıl diğer 2 kulaklığa karşı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
g pro x ikisinden de daha iyi ancak ekolayzer gerekiyor.

Shourd

80+ Gold
peki hocam blackshark v2 de durumlar nasıl diğer 2 kulaklığa karşı?
diğer iki kulaklığa karşı çok iyi değil ses kalitesinde verisel olarak g pro x e yakın ama cloud 3 e pek yakın değil g pro x dediğim gibi teknolojik olarak daha iyi ayarlamalar ile ikisindende iyi

oEnesQlf

80+ Silver
Cloud 3 al

xTURANN

80+ Silver
Cloud 2 ya da 3.
Cloud 2 Kendini Kanıtlamış, Hala daha e-sporcuların tekrar tekrar satın alıp kullandığı kulaklık.
Cloud 3 ise yenilenmiş hali.

Yaklaşık 1 - 1.5 Aydır Cloud 3 Kablolu kullanıyorum, Rampage Drop'tan geçtim ( tasarım olarak Cloud'a çok benzer ), ilk 3 - 5 gün değişik geldi ama şuan alıştım. Daha da başka marka, başka ürün denemem. Cloud Serisinden devam. Bütçeme bağlı olarak G PRO X V2 Denerim ama şuanlık gerek yok.

Top Bottom