3250 den almışsın zaten kullan yeni yılda sarı sitede aldığın fiyattan satarsın zatenNapcam bilmiyorum kararsızım ürün geldi kutusun'da duruyorelimde razer barracuda x var ondan iyi midir şimdi ondan kötü olursa hayal kırıklığı iade de edemiyorsun
3250 den almışsın zaten kullan yeni yılda sarı sitede aldığın fiyattan satarsın zatenNapcam bilmiyorum kararsızım ürün geldi kutusun'da duruyorelimde razer barracuda x var ondan iyi midir şimdi ondan kötü olursa hayal kırıklığı iade de edemiyorsun
nerden aldın knk outletArkadaşlar az önce 2350tl ye cloud 3 wireless aldım.Outlet ürün.Eğer gelirse ve sorun olmazsa aldığım fiyata(3250tl)satabilirim.İstanbul içi elden
Neden almayayım teknik bir problemi falan yoksa bu fiyata bedavaya aldımnerden aldın knk outlet![]()
RrrrrrNeden almayayım teknik bir problemi falan yoksa bu fiyata bedavaya aldım
Vallahi daha denemediğim için bişey diyemiyorum.İade etme isteği var mı hiç içinde hocam
Hocam banada yaptı fakat kodu alamıyorum. Nasil alacagim?Teknosa doğum günü sebebiyle 250 daha indirim yaptı 3249 oluyor
Kod değil direk düştüHocam banada yaptı fakat kodu alamıyorum. Nasil alacagim?
Outlet ürün 2.450tl ye satıldı birkaç saat önceTam böyle bir kulaklık arıyorum ama 3.5k veresim yok
Ona yetisebilseydim alacaktim ama yetişemedimOutlet ürün 2.450tl ye satıldı birkaç saat önce
1 2 tane vardı galibaOna yetisebilseydim alacaktim ama yetişemedim
Çok az stok vardı ben konuyu açmadan önce kendim satın aldım öyle açacaktım.Siparişi oluşturdum stok bitmişti.Ona yetisebilseydim alacaktim ama yetişemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 2 tane vardı galiba