yani aslında aradaki fiyat farkına bağlı çok bi performans farkı yokNe fark var.
genelde böyle soruları reddit gibi yabancı yerlerden bakıp fikirlerimi buraya yazıyorum ;Hangisini almalıyım, aralarında performans olarak çok fark var mıdır?
Alacağım yerde 30 Kanada doları fark var.yani aslında aradaki fiyat farkına bağlı çok bi performans farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde böyle soruları reddit gibi yabancı yerlerden bakıp fikirlerimi buraya yazıyorum ;
- You can disable the 7.1 on the Alpha S.
- The normal cloud alpha are known to have crosstalk issues (people in your voice chat can hear your in game sound)
- The cloud II is considered old now and the sound quality is not as good as the cloud alpha imo.
- Personally, i'd get the Alpha S since its the newest one (probably with the least issues) and you'll get a usb sound card that comes with it. You also get bass sliders to customize your sound to your own liking.
reddit'te bu soru sorulduğunda çoğunluk alpha s demiş mesela yukardaki nedenlerden dolayı
cloud 2 bi tık eskidiği için alpha s tercih ediyorlar ama yani büyük bir fark yok arada 300 TL den fazla fark varsa deymez gibi geldi çünkü eskiden aralarında sadece 100 TL civarı fark vardı ama şuan biri 800 TL biri 1300 TL
https://www.n11.com/urun/rampage-fury-x-71-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-1610756 bu da olabilir Türkiye'de yaşıyorsan cloud 2 ile eşit ve bazı konularda daha iyi bide wireless zaten rampage markasının bi tek kulaklık ve koltukları iyi oluyor geneldeAlacağım yerde 30 Kanada doları fark var.
şuan emin olamadım değer mi değmez mi diye başkalarının da görüşünü alAlacağım yerde 30 Kanada doları fark var.
Maalesef türkiyede değilimhttps://www.n11.com/urun/rampage-fury-x-71-wireless-kablosuz-oyuncu-kulakligi-1610756 bu da olabilir Türkiye'de yaşıyorsan cloud 2 ile eşit ve bazı konularda daha iyi bide wireless zaten rampage markasının bi tek kulaklık ve koltukları iyi oluyor genelde
C2de de 7.1i devre dışı bırakabiliyorsunuz. C2n mic kalitesi kötü bunu düşünerek alınyani aslında aradaki fiyat farkına bağlı çok bi performans farkı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde böyle soruları reddit gibi yabancı yerlerden bakıp fikirlerimi buraya yazıyorum ;
- You can disable the 7.1 on the Alpha S.
- The normal cloud alpha are known to have crosstalk issues (people in your voice chat can hear your in game sound)
- The cloud II is considered old now and the sound quality is not as good as the cloud alpha imo.
- Personally, i'd get the Alpha S since its the newest one (probably with the least issues) and you'll get a usb sound card that comes with it. You also get bass sliders to customize your sound to your own liking.
reddit'te bu soru sorulduğunda çoğunluk alpha s demiş mesela yukardaki nedenlerden dolayı
cloud 2 bi tık eskidiği için alpha s tercih ediyorlar ama yani büyük bir fark yok arada 300 TL den fazla fark varsa deymez gibi geldi çünkü eskiden aralarında sadece 100 TL civarı fark vardı ama şuan biri 800 TL biri 1300 TL
Alpha S genel olarak pek iyi değil oyun dışında. G Pro X almanızı öneriyorum ben bunlar yerine.Hangisini almalıyım, aralarında performans olarak çok fark var mıdır?