Neler Yeni

Rehber Cloud ll Hâlâ alınır mı?

T.P.G.

80+ Titanium
Böyle konular görüyorum forumda o yüzden bir açıklık getirmek istedim

Çoğumuz biliyoruz zaten Cloud serisinin başarısını. Hele hele efsane Cloud ll yi. Ancak Cloud ll çıkalı yaklaşık 5 6 sene oluyor ki bu uzun bir süre. Peki bu kulaklık hala alınır mı?

Bu soruya cevabım hayır. Ama eğer ALC892 veya üstü bir ses yongası a sahipseniz kesinlikle daha güncel olan Cloud Alpha ya yönelmeniz iyi olur. Cloud Alpha da hem pedler genişletildi hemde sürücülerde değişiklik oldu. Daha iyi sürücüler, daha büyül pedler ve daha güncel olmasıyla Cloud Alpha çok daha mantıklı.

Yüksek ihtimal Arctis serisine yöneliyor insanlar. Ancak Arctis serisinin olayı rahatlığı ve mici yani aslında Cloud daha iyi. Ama Razer Kraken T.E. Cloud ll ayarında daha güncel bir kulaklık. Yani Kraken T.E. almak daha mantıklı oluyor.

Kısacası şu an Cloud ll devri bitti. Alınmamalı.

Son düzenleme:

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Güzel rehber bende bir yerde buna benzer ingilizce rehber okudum. Eline sağlık

Farway

80+ Silver
Kulaklık teknolojisi o kadar çabuk yenilenen bir teknoloji değil.Razer in düşük bütçeli ki onlara göre düşük bütçe 800 lira başarılı bulmuyorum. Arctis serisinin 19 editionunun bozduğu da birçok kişi tarafından söyleniyor.Cloud alpha ile cloud 2 arasında fiyat farkı az hatta yok denilecek seviyede. Cloud alpha alınabilir ve çok başarılı bir kulaklık.

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklık teknolojisi o kadar çabuk yenilenen bir teknoloji değil.Razer in düşük bütçeli ki onlara göre düşük bütçe 800 lira başarılı bulmuyorum. Arctis serisinin 19 editionunun bozduğu da birçok kişi tarafından söyleniyor.Cloud alpha ile cloud 2 arasında fiyat farkı az hatta yok denilecek seviyede. Cloud alpha alınabilir ve çok başarılı bir kulaklık.
Çabuk yenilenmiyor zaten. Ancak Kraken T.E. Pedlerinde jeller ile öne geçiyor bir nevi. Cloud Alpha en mantıklısı ama onu için de ses yongası çok önemli.

Farway

80+ Silver
Çabuk yenilenmiyor zaten. Ancak Kraken T.E. Pedlerinde jeller ile öne geçiyor bir nevi. Cloud Alpha en mantıklısı ama onu için de ses yongası çok önemli.
Haklısınız o konuda ped jelleri önemli bir konu konfor için.Ses kartı içinden çıkıyordu diye hatırlıyorum cloud alpha nın ama yanlışım varsa düzeltin.
İkiside tercih edilebilir ama ben ses kalitesi olarak ve sanki dışardada kullanabilirim havası estirdiği için cloudu tercih ederdim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Güzel olmuş fakat neden?
Neden Cloud II yerine Alpha alsınlar?
Sadece daha güncel olduğu için mi?
Bunları da eklersen daha güzel olur.
Ek olarak başlığı da Hâlâ olarak düzeltirsen tadından yenmez.
Bir de ben soru sormak istiyorum.
ALC892 ile 887 arasında çok fark var mıdır?

T.P.G.

80+ Titanium
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel olmuş fakat neden?
Neden Cloud II yerine Alpha alsınlar?
Sadece daha güncel olduğu için mi?
Bunları da eklersen daha güzel olur.
Ek olarak başlığı da Hâlâ olarak düzeltirsen tadından yenmez.
Bir de ben soru sormak istiyorum.
ALC892 ile 887 arasında çok fark var mıdır?
Hepsini yaptım :). Özelden cevap verdim zaten.

T.P.G.

80+ Titanium
Haklısınız o konuda ped jelleri önemli bir konu konfor için.Ses kartı içinden çıkıyordu diye hatırlıyorum cloud alpha nın ama yanlışım varsa düzeltin.
İkiside tercih edilebilir ama ben ses kalitesi olarak ve sanki dışardada kullanabilirim havası estirdiği için cloudu tercih ederdim.
Hocam Cloud Alpha nın içinden ses kartı çıkmıyor zaten jak ile bağlanıyor yani sizdeki ses yongasından bağlanıyor.

Mehmet Anıl

80+ Silver
ben 6 ay once 550yr aldim suan min 800tl civari ve hàla tas gibi bir kulaklik tek sìkìntim 1 saatten sonra kulagi sìkìyor çok kiside olmasada bense oluyoe kulagim buyuktur belkk ses falan muhtesem

T.P.G.

80+ Titanium
ben 6 ay once 550yr aldim suan min 800tl civari ve hàla tas gibi bir kulaklik tek sìkìntim 1 saatten sonra kulagi sìkìyor çok kiside olmasada bense oluyoe kulagim buyuktur belkk ses falan muhtesem
Sesi iyi zaten. Ama kraken T.E. daha iyi. 550tl güzel fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,699
Üyeler
165,715
Son üye
goldenbuffalo
Top Bottom