D denizius 80+ Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim deniz fersiz 26 Mart 2024 #1 cd dowland - cd indirilenler yazıp indirilenlerin içine girmem gerekiyor fakat Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum
cd dowland - cd indirilenler yazıp indirilenlerin içine girmem gerekiyor fakat Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum
ReadyorNot 80+ Bronze Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1,122 Dahası Reaksiyon skoru 354 İsim An10im1i 27 Mart 2024 #2 denizius yazmış: cd dowland - cd indirilenler yazıp indirilenlerin içine girmem gerekiyor fakat Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum Devamı için tıklayın... Çünkü bilgisayar dilinde yazmıyorsun. Dilersen önce Dir komutu yaz Ardından Downloads olarak yolu bulabilirsin. Normalde cd c:\Users\kullanıcıadın\Downloads Son düzenleme: 27 Mart 2024
denizius yazmış: cd dowland - cd indirilenler yazıp indirilenlerin içine girmem gerekiyor fakat Sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum Devamı için tıklayın... Çünkü bilgisayar dilinde yazmıyorsun. Dilersen önce Dir komutu yaz Ardından Downloads olarak yolu bulabilirsin. Normalde cd c:\Users\kullanıcıadın\Downloads