Hocam ben discord sunucularından insanlarla oynuyorum. Baya Türk var. 90gb değerarkadaşlar codwarzone oynamak istiyorum ama arkadaşlarım indirmiyor ben de tek oynamayı pek sevmem Türk oyuncu kitlesi var mıdır? kitle velet midir? ayrittet 90gb indirmeye değer mi?
Hangi sunucular bromHocam ben discord sunucularından insanlarla oynuyorum. Baya Türk var. 90gb değer
ya ikna edicem ya arkadaş bulucam :Benim de arkadaşlarım indirmiyordu hep solo oynuyodum. Tek oynadığım için bir süre sonra sıktı. Ama arkadaşların indirirse efsane bir oyun.
Hangi sunucular brom
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya ikna edicem ya arkadaş bulucam :![]()
eyv bro![]()
Join the COD Warzone Türkiye Discord Server!
COD Warzone Türkiye oyuncular tarafından seçilmiş ve Türkiye'nin en büyük COD Warzone oyuncu topluluğu olmuştur. GG GL | 20602 membersdiscord.com
hocam ben de yeni başladım link var mı? Daha oyununu çözemedim. Hangi silah daha iyi vs ona bakıyorum.PUBG neyse warzone tam tersi. adam gibi grafikler çalışan düzgün mekanikler ve daha birçoğu. warzone iyi battle royaledir warzone eğlenceli oyundur. istersen beraber oynayabiliriz seni discord sunucuma ekleyeyim ?
cLimax#2220PUBG neyse warzone tam tersi. adam gibi grafikler çalışan düzgün mekanikler ve daha birçoğu. warzone iyi battle royaledir warzone eğlenceli oyundur. istersen beraber oynayabiliriz seni discord sunucuma ekleyeyim ?