Neler Yeni

COD4 devam oyunu mu?

MAGnus201

80+
Reaksiyon skoru
113
Call of duty Modern warfare 4 aldım fakat konusu bi hikayeyi mi devam ettiriyo veya oyun ayrı bi hikaye mi işliyo tam anlayamadım. Her oyunda farklı bi hikaye mi var COD serisinde?

Call of Duty: Modern Warfare 4 diye bir oyun yok. Sizin bahsettiğiniz Call of Duty 4: Modern Warfare. Sıfırdan bir hikaye anlatıyor. Devam oyunları ise Modern Warfare 2 ve Modern Warfare 3.

Call of duty Modern warfare 4 aldım fakat konusu bi hikayeyi mi devam ettiriyo veya oyun ayrı bi hikaye mi işliyo tam anlayamadım. Her oyunda farklı bi hikaye mi var COD serisinde?
Modern Warfare serisi aynı karakterler. COD MW4 MW3 MW2 diye gidiyor.

Call of Duty: Modern Warfare 4 diye bir oyun yok. Sizin bahsettiğiniz Call of Duty 4: Modern Warfare. Sıfırdan bir hikaye anlatıyor. Devam oyunları ise Modern Warfare 2 ve Modern Warfare 3.
Peki oyunun devam hikayelerini de almak gerekir mi?

Screenshot_2020-06-26-19-26-16-892_com.android.chrome.webp

İnsan bi internete yazar aratır be.

Call of Duty serisinin 4. Modern Warfare serisinin 1. oyunu. Yani MW'nin ilk oyunu

Geri