Yardım Coil Whine Hakkında Bilgi Ne Derecede Olmalı (5080 İadesi)

BurakEmre

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar herekese merhaba coil whine konusu hakkında bilgi alamak istiyorum geçen hafta Palit 5080 gamingpro aldım ve yoğun coilwhine sesinden iade ettim undervolt ve fps sınırlamak bi işe yaramadı 60 fpsde bile kesik kesik ses devam ediyordu oyundaki sesden bahsetmiyorum bile fan seslerinden en az 2-3 kat fazlaydı belki odadan kaynaklıdır diyerek salona götürüp denedim fakat salonun her yerinden bariz şekilde rahatsız ediyordu farklı anakart ve psu elimde vardı onlarlada denedim ama sonuç yine aynıydı video linkini ekleyeceğim ,Sizlerden yadım istediğim kısım yeni bir Ekran kart aldığımda ses ne kadar olmalı daha önce böyle bi ses yaşamadım, gerçekden sessiz çalışan kartlar varmı normalde olması gereken ses nedir sizlerden yardım istiyorum ve iade etmem konusuda düşünceniz nedir
Sistem bilgisi:
Asus Rog B850-E gaming
r7 7800x3d
Msi A850G PSU

Video linki :

Arkadaşlar herekese merhaba coil whine konusu hakkında bilgi alamak istiyorum geçen hafta Palit 5080 gamingpro aldım ve yoğun coilwhine sesinden iade ettim undervolt ve fps sınırlamak bi işe yaramadı 60 fpsde bile kesik kesik ses devam ediyordu oyundaki sesden bahsetmiyorum bile fan seslerinden en az 2-3 kat fazlaydı belki odadan kaynaklıdır diyerek salona götürüp denedim fakat salonun her yerinden bariz şekilde rahatsız ediyordu farklı anakart ve psu elimde vardı onlarlada denedim ama sonuç yine aynıydı video linkini ekleyeceğim ,Sizlerden yadım istediğim kısım yeni bir Ekran kart aldığımda ses ne kadar olmalı daha önce böyle bi ses yaşamadım, gerçekden sessiz çalışan kartlar varmı normalde olması gereken ses nedir ve sizlerden yardım istiyorum ve iade etmem konusuda düşünceniz nedir
Sistem bilgisi:
Asus Rog B850-E gaming
r7 7800x3d
Msi A850G PSU

Video linki :
Her ekran kartında olabilecek sorun bir zararı yok sisteme ama sesi rahatsız ediyorsa iade etmeyi deneyin benim ekran kartımdada vardı sorun fps sabitleyince coil whine sesi kesiliyordu bende

Arkadaşlar herekese merhaba coil whine konusu hakkında bilgi alamak istiyorum geçen hafta Palit 5080 gamingpro aldım ve yoğun coilwhine sesinden iade ettim undervolt ve fps sınırlamak bi işe yaramadı 60 fpsde bile kesik kesik ses devam ediyordu oyundaki sesden bahsetmiyorum bile fan seslerinden en az 2-3 kat fazlaydı belki odadan kaynaklıdır diyerek salona götürüp denedim fakat salonun her yerinden bariz şekilde rahatsız ediyordu farklı anakart ve psu elimde vardı onlarlada denedim ama sonuç yine aynıydı video linkini ekleyeceğim ,Sizlerden yadım istediğim kısım yeni bir Ekran kart aldığımda ses ne kadar olmalı daha önce böyle bi ses yaşamadım, gerçekden sessiz çalışan kartlar varmı normalde olması gereken ses nedir sizlerden yardım istiyorum ve iade etmem konusuda düşünceniz nedir
Sistem bilgisi:
Asus Rog B850-E gaming
r7 7800x3d
Msi A850G PSU

Video linki :
Değişim yapmıyorlar mıydı iade ettiniz?

Her ekran kartında olabilecek sorun bir zararı yok sisteme ama sesi rahatsız ediyorsa iade etmeyi deneyin benim ekran kartımdada vardı sorun fps sabitleyince coil whine sesi kesiliyordu bende
ben ne yaptıysam olmadı iade ettim fakat asıl sorum gerçekden sessiz kartlar varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim yapmıyorlar mıydı iade ettiniz?
uğraşmak istemedim çünkü gerçekden kulaklıkla bile duyubilir ve rahatsız edici seviyedeydi

ben ne yaptıysam olmadı iade ettim fakat asıl sorum gerçekden sessiz kartlar varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uğraşmak istemedim çünkü gerçekden kulaklıkla bile duyubilir ve rahatsız edici seviyedeydi
Anladım geçmiş olsun. Ben de 5070 yi almıştım geçen cuma, daha yeni taktım sisteme ve sonuç coil whine o kadar özene özenee topladım yavaş yavaş tam her şey bitti şükür derken son parça da coil whine

Anladım geçmiş olsun. Ben de 5070 yi almıştım geçen cuma, daha yeni taktım sisteme ve sonuç coil whine o kadar özene özenee topladım yavaş yavaş tam her şey bitti şükür derken son parça da coil whine
geçmiş olsun hocam sizinki hangi markaydı bide benimki kadar rahtsız ediyormuydu hafif bir sesmi

geçmiş olsun hocam sizinki hangi markaydı bide benimki kadar rahtsız ediyormuydu hafif bir sesmi
Gainward phonix s model 5070 ti. Yani ilk çok fazlaydı strres testine sokunca biraz azaldı sanki ama çok deneme fırsatım olmadı belki 1-2 gün kullanımda azalır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,650
Üyeler
185,922
Son üye
Toaakk
Geri