Coil whine İNCE HESAP YENİ PC

Kaç gün oldu pc alalı
Karttan geldiğine eminmisiniz? Güç kaynağından da gelebilir.
Kesin kart mı bilmiyorum ama ya gpu psu yada anakarttan geliyor 3ünden biri ama sanki psu gibi tam belli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karttan geldiğine eminmisiniz? Güç kaynağından da gelebilir.
Garantiye yollasammı hemde ses gitme sorunu var pc de yada iade alırlarmı

sen intel ekran kartinla oynamaya devam et, gidip bu averaj nvidia fanboy lafinida babanin yüzüne söyle önce 😅
10k ikinci elden 3060 almaktansa 7100'e a750 aldım iyiki de almışım. bu fiyata 1660 super falan düşüyordu 🤣🤣🤣🤣

amdnin sorunsuz ekran kartı çıkardığı bi nesil bile görmedim, hala daha farklı sonuç bekleyip aliyosunuz bravo
Azıcık bilgi sahibi olsaydın coil whine'nın marka bazlı bir sorun olmadığını bilirdin, gelip buraya milletin aldığı malı kötülemeye hakkın yok.

2 gun once inchesaptan rx9070xtli sistem aldım ve gta5 yuksek ayarlarda oynarken coil whine gibi bir ses gelıyor oyun yuklerinrken ve sonra gidiyor tam anlamadım ne yapmalıyım durumu kesinleştirmek için bir test varmı ve eğer varsa ne yapmalıyım?

Güçlü Ekran kartlarında FPS aşırı yükseldiği zaman Bobinlerden gelen Titreşim artar buda coil whine olmasına sebep olabilir Menü Fps sini sabitlerseniz Yüksek fpslere çıkmasını engelleyip bu sorunu giderebilirsiniz.

2 gun once inchesaptan rx9070xtli sistem aldım ve gta5 yuksek ayarlarda oynarken coil whine gibi bir ses gelıyor oyun yuklerinrken ve sonra gidiyor tam anlamadım ne yapmalıyım durumu kesinleştirmek için bir test varmı ve eğer varsa ne yapmalıyım?

Gayet normal her kartta var her kartta hemde sorun değil bu buzdolabındaki elektrik sesini duyuncada bu bir sorun diyorsan orası ayrı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amdnin sorunsuz ekran kartı çıkardığı bi nesil bile görmedim, hala daha farklı sonuç bekleyip aliyosunuz bravo
Keşke internetin nimetlerinden faydalanıp 2dk coil whine ın ne olduğuna baksaydınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,346
Üyeler
186,051
Son üye
bahadırx6
Geri