Yok maalesef az veya çok hepsinde oluyor.Coil whinesiz ekran kartı var mıdır?
şansCoil whinesiz ekran kartı var mıdır?
Noctua rtx3070 modelinde bile vardı maalesef. Az ya da çok hepsinde var.Valla ikinci el kart satan kim varsa soruyorum. Coilsi kart yok diyorlar. Valla canım çok sıkıldı bu duruma
şansına ben 2. el aldım alırken dikkat etmemişim şimdi çok rahatsız ediyor kulaklıktan duyuyorum bazenCoil whinesiz ekran kartı var mıdır?
hocam kartı bulmak zor ve şans işi biraz ama ben rx6600 vardı cw vardı sonradan yok oldu gittiValla ikinci el kart satan kim varsa soruyorum. Coilsi kart yok diyorlar. Valla canım çok sıkıldı bu duruma
Haklısınız hocam üretilen kare sayısı arttıkça coil whine artar. Ama mesela rx 6650 xt kullanıyorum. Emin olun googleye dahi girsem alttan ufak bir cızırtı sesi illaki geliyor. Yani çok fazla şans işi. Arkadaşımın bilgisayarını kurdum. Aynı ekran kartı vardı. Kartın gıkı bile çıkmıyordu. Dediğim gibi feci şans işi.coğu cw yuksek fpslerde ortaya cikiyor hocam sahsen lolde limit acik iken 400-700 fpslere cikinca basliyor 200 civari sinirlayinca kesiliyor 144 vs kisitlayincs hallolur fiye düşünüyorum yanlisim varsa duzeltin