Neler Yeni

Yardım Coin isine yeni giriyorum ne yapmam lazim

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım 15 yaşındayım ufak miktarlarla coin isine girmek istiyorum simdilik kendi harcliğimi cikaricak kdr az cok bir seyler biliyorum ama para cekme yatirma vb islemler nasil yapilir. Baslangicta ufak kaldırac mi onsatis mi yapmam lazim(bence on satis) girilmesi gereken minunmum miktar ne kdr? Binance ve binance tr nasil birbiriyle kullanilir?

GreenTone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Özçelik
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji (Yazılım,donanım, oyun geliştiriciliği)
Steam
RufReck
Abilerim ablalarım 15 yaşındayım ufak miktarlarla coin isine girmek istiyorum simdilik kendi harcliğimi cikaricak kdr az cok bir seyler biliyorum ama para cekme yatirma vb islemler nasil yapilir. Baslangicta ufak kaldırac mi onsatis mi yapmam lazim(bence on satis) girilmesi gereken minunmum miktar ne kdr? Binance ve binance tr nasil birbiriyle kullanilir?

Kardeşim al sat yapacaksan hayatsız olman lazım sürekli 12-15 saat boyunca gözlemliceksin, eğer mining yapıcaksan sermayen olması lazım.

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim al sat yapacaksan hayatsız olman lazım sürekli 12-15 saat boyunca gözlemliceksin, eğer mining yapıcaksan sermayen olması lazım.
Al sat gibi degil al sat biraz ileriki seviyeler bence şu an hani guzel projelere on satisdan alip 1 hafta fln beklesin mantiği var bende. Mining isine girmem

GreenTone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Özçelik
İlgilendiği Kategoriler
Steam
RufReck
Al sat gibi degil al sat biraz ileriki seviyeler bence şu an hani guzel projelere on satisdan alip 1 hafta fln beklesin mantiği var bende. Mining isine girmem
ama bunun içinde gözlemlemen lazım

GreenTone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Arda Özçelik
İlgilendiği Kategoriler
Steam
RufReck
tabii ki onerbileceginiz youtube uzerinden detayli anlatim yapan kanal vs varmi

Dostum çok coin işlerine bulaşmam bulaşsaydım 2012 de ilk bitcoini duyduğumda bulaşırdım yaptık bi hata :D kendi çevremden öğrendim bende yapanları gözlemledim ama herhangi bir tavsiyede bulunmam bu şey gibi değil 'hani bi bakayım beğenmezsem çıkarım'. Devamlılık göstermen lazım yaparım dersen okey then go ahead

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Girme.. Daha 2 dakika önce 1 yıldır elimde tuttuğum coin Q4 de gerçekleştireceğini söylediği hedefleri gerçekleştiremediğini ve caydığını söyledi. 2 dakikada zararın babasını elde ettim. Bu piyasa böyle kazanacağını beklerken elindekini de verebiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

1640714419340.png

Polçek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Polçek
Öncelikle gireceğin borsayı seçmen gerek binance coinbase gibi ardından banka kartı ihtiyacın var para yatırıp coin alıp bekleticen bu kadar

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle gireceğin borsayı seçmen gerek binance coinbase gibi ardından banka kartı ihtiyacın var para yatırıp coin alıp bekleticen bu kadar
Hepsi var sadece binance dan hesap acmam lazim ama binance kullanmayi bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,714
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom