Neler Yeni

Çok daha ucuza FC25 oynayamayı keşfetmiş olabilirim ?

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
Öncelikle merhaba şimdi dün geceden beri düşündüğüm birşeyi aktarmak istiyorum sizlere, biliyorsunuz ea playi olanlar fc25 in 10 saat denemesini oynayabiliyor bende şöyle bir düşündüm bir ea hesabı üzerinden 1 aylık abonelik alsam o 10 saat bittikten sonra farklı bir hesaqp acıp ordanda abonelik alsam 10 saat daha gelmiş olmazmı bu şekilde normal 2600tl olan oyunu daha ucuza oynamış olurum :kekw: Yanlışım varsa düzeltin sizce böyle bir şey yapılabilirmi ?

MPienaar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mazlum Pınar
Ukrayna üzerinden çok daha ucuza alabilirsin. İndirim olmadan bile en fazla 1400tl civarına denk geliyor.

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öncelikle merhaba şimdi dün geceden beri düşündüğüm birşeyi aktarmak istiyorum sizlere, biliyorsunuz ea playi olanlar fc25 in 10 saat denemesini oynayabiliyor bende şöyle bir düşündüm bir ea hesabı üzerinden 1 aylık abonelik alsam o 10 saat bittikten sonra farklı bir hesaqp acıp ordanda abonelik alsam 10 saat daha gelmiş olmazmı bu şekilde normal 2600tl olan oyunu daha ucuza oynamış olurum :kekw: Yanlışım varsa düzeltin sizce böyle bir şey yapılabilirmi ?
Vay anam babam be, sen harbi hiper zekasın lan

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
murat
aynı hesaptan oynayamazsın ben fut oynuyorum sadece o yüzden aynı hesap gerekiyor. ama arkadaşlarla maç falan oynuyorsan sadece mantıklı olabilir

Palo DAYI 👑

80+ Gold
her ay abonelık ıcın para vermıyecenmı pekı :kekw: :kekw:

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
murat
İşten çıktım eve gidiyorum gidince yazayım ben sana. Ultimate sürümünü ben oyun daha çıkmadan almıştım 2000tl bile ödemedim sanırım.
bana da bi link atabilir misin dostum site falan varsa

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vay anam babam be, sen harbi hiper zekasın lan
Dimi harcanıyorum burada
Mesaj otomatik birleştirildi:

her ay abonelık ıcın para vermıyecenmı pekı :kekw: :kekw:
Evet vericem ama 2600tl vermekten iyidir ve bu şekilde komple ea playim oluyor

aynı hesaptan oynayamazsın ben fut oynuyorum sadece o yüzden aynı hesap gerekiyor. ama arkadaşlarla maç falan oynuyorsan sadece mantıklı olabilir
sadece abimle oynuyoruz ultimate team kariyer falan yok

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Dimi harcanıyorum burada

peki dıyelımkı ea uzerınden bır oyun ındırdın ve bu oyun yenı aldıgın ea hesabına baglanmıyor nasıl cözücen bu sorunu ?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
Batuhan
Ukraynadan almayın arkadaşın hesabı ban yedi online giremiyor. O taktiği ilk yapanlar yaptı. Sonrası için riskli ea anlayınca hesaba ban atıyor anca offline girebiliyorsunuz online olmanıza izin vermiyor. Offline oynadıktan sonra eskiden olduğu gibi plati.ru gibi sitelerden 3 dolara ortak hesap alıp kullanın daha iyi ve ucuza gelir.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
murat
Dimi harcanıyorum burada

sadece abimle oynuyoruz ultimate team kariyer falan yok
onlar da sıfırlanır

Ukraynadan almayın arkadaşın hesabı ban yedi online giremiyor. O taktiği ilk yapanlar yaptı. Sonrası için riskli ea anlayınca hesaba ban atıyor anca offline girebiliyorsunuz.
vay anasını eyvallah dost

Torintosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kaan Yurtaçan
peki dıyelımkı ea uzaerınden bır oyun ındırdın ve bu oyun yenı aldıgın ea hesabına baglanmıyor nasıl cözücen bu sorunu ?
Ben zaten online oyun oynamam hikayeli oyunlardada save dosyasını basit birşekilde saklayabiliyorsun zaten

Top Bottom