Neler Yeni

Çok kötüyüm ne yapmam lazım

Zepett8

80+ Bronze
Uzun süredir burnumda tıkanıklık var ve genel olarak burundan konuşuyorum. Geceleri hep ağzım açık şekilde yatıyorum. Doktorun biri burun kemiği yamuk biri burnunda et var diyor. Ama ikisininde dediği ameliyat. Normalde ağızımdan nefes alıyordum. Bugünse hiç nefes alamıyorum. Ağızımdan alabiliyorum birtek ondan alıncada göğsüm aşırı sıkışıyor. Öncesinde bir kere daha bu durumu yaşadım ve nöbet diyip hava vermişlerdi iyiydim bugün yeniden oldu. Yarın yüksek ihtimalle KBB’ye gidicem. En azından bu gece yatmamı sağlayabileceğim bir çözüm arıyorum.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
1-2 doktora daha görün onlarda aynı fikirdeyse başka bir seçenek yok ameliyat olacaksın.

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Çağatay Yılmaz
Uzun süredir burnumda tıkanıklık var ve genel olarak burundan konuşuyorum. Geceleri hep ağzım açık şekilde yatıyorum. Doktorun biri burun kemiği yamuk biri burnunda et var diyor. Ama ikisininde dediği ameliyat. Normalde ağızımdan nefes alıyordum. Bugünse hiç nefes alamıyorum. Ağızımdan alabiliyorum birtek ondan alıncada göğsüm aşırı sıkışıyor. Öncesinde bir kere daha bu durumu yaşadım ve nöbet diyip hava vermişlerdi iyiydim bugün yeniden oldu. Yarın yüksek ihtimalle KBB’ye gidicem. En azından bu gece yatmamı sağlayabileceğim bir çözüm arıyorum.
Bende de var. Tek burnum hep tıkalı. Bazen ikisi de tıkanıyor.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Geçmiş olsun genelde evlerde buhar makinası kullanılır nefes alışı kolaylaştırmak için varsa mutlaka tak onu çalıştır odada temiz hava sirkülasyonu olsun veya eskiden çok fazla yaptığım bir olay vardı doktor önermişti demliği kaynat ve buharını 15 20 dakika boyunca içine çek nefes almanı kolaylaştırıyor bronsit oldugumda böyle böyle atlatmıştım

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
bendede küçükken aynı şey vardı nefes makinası almıştık her gece uyanıp onu yapıyodum bence şu demlik olayıda işe yarar
Mesaj otomatik birleştirildi:

bendede küçükken aynı şey vardı nefes makinası almıştık her gece uyanıp onu yapıyodum bence şu demlik olayıda işe yarar
+ kaynattığın suyun içine vazelin koy

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Esad Yavuz
1 ay önce ben de ameliyat oldum aynı sıkıntıdan kaynaklı şuan çok rahatım ameliyat olacağın doktorunu iyi seç ve rahat ol hiçbirşey hissetmiyorsun ameliyat işin kolay kısmı zor kısmı sonrası ilk hafta tanponlar varken düzenli bir burun kanaman olurken nefes alamayacaksın ama sonrasında o ilk nefes alışın o kafar harika hissettiriyor ki ama ilk ay cidden ağrıların sızlamaların arada kan sızmaları oluyor ve ödem yapıyor burun ama bunların hepsine değiyor kesinlikle dediğin kadar kötüysen bence olmanı öneririm benden kemik kıkırdak ve et aldılar
ama şunuda söylemeliyim ilk 7-14 gün asla dışarı çıkma hareket etmenle ağrılar oluşuyor ama bunlara değiyor bence

ozibaboli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Oğuzcan Dizdar

Burnuna sarımsak sok 5-10dk bekle inanılmaz şekilde açıyor ben burnum tıkandığında hep yaparım istersen sende dene ama lavabonun başında yap etraf kirlenir

Zepett8

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağzımdan nefes alırken ve verirken çok değişik bir ses geliyor birde.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
mehmet ali oğuz
valla bende tıkanıklık yok lakin alerjik tıkanıyor mevsim geçişlerinde çok kötü yapıyor alerji ilacıda fayda etmiyor ağızdan nefes alıp uyumak işkence :( geçmiş olsun

xTURANN

80+ Silver
Bir bir çok kişide var. Bende de var. Yatmadığım tüm durumlarda burnum açık ama 3 saniye boyunca nefes alıyorsam 2.95'i boş. Gelmiyor. Yattığımda da sadece ağzımdan nefes alarak yatabiliyorum. Bunun neden olduğunu bilmiyorum ama çok kolay düzeltilebiliyor. Tabii ameliyatla. Ya doktorların dediği gibi et aldıracaksın, kemik aldıracaksın ya da estetik.

Şöyle ki ;
Elinle burnunun ucunu çok hafif ( abartı değil, 1 - 2mm kalkacak şekilde ) kaldır ve nefes al. Eğer alabiliyorsan estetik yaptırabilirsin ama doktora danışıp bunu da belirtirsen bir yol izler. Ayrıca devlet hastanesine gidiyorsan ve doktorlardan emin değilsen bir özele gitmeni öneririm. Max 15 dakikada kesin sonuca varırsın.

Zepett8

80+ Bronze
Bugün ameliyatımı oldum. Burnum fazlaca açıldı. İnşallah 1-2 haftaya düzeliceğim tam olarak. Yardımlarınız için teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,206
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom