grasdiyas 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2,590 25 Mart 2024 #1 hapörler im olmadığı için kulaklığa mahkümum şu aralar ağrı oluyor biraz 1 2 saat çıkarınca geçiyor siz kaç saat kullanıyorsuuz oluyor mu hiç
hapörler im olmadığı için kulaklığa mahkümum şu aralar ağrı oluyor biraz 1 2 saat çıkarınca geçiyor siz kaç saat kullanıyorsuuz oluyor mu hiç
SadeceBirisi. 80+ Platinum Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 14,973 Dahası Reaksiyon skoru 8,733 İsim uwu 25 Mart 2024 #2 alovra yazmış: hapörler im olmadığı için kulaklığa mahkümum şu aralar ağrı oluyor biraz 1 2 saat çıkarınca geçiyor siz kaç saat kullanıyorsuuz oluyor mu hiç Devamı için tıklayın... çok ağrıyor ya 3 saati geçince oluyor ama 1 saat fln sonra geçiyor
alovra yazmış: hapörler im olmadığı için kulaklığa mahkümum şu aralar ağrı oluyor biraz 1 2 saat çıkarınca geçiyor siz kaç saat kullanıyorsuuz oluyor mu hiç Devamı için tıklayın... çok ağrıyor ya 3 saati geçince oluyor ama 1 saat fln sonra geçiyor
grasdiyas 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2,590 25 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 SadeceBirisi. yazmış: çok ağrıyor ya 3 saati geçince oluyor ama 1 saat fln sonra geçiyor Devamı için tıklayın... rahatladım valla 4 yaşımda havale geçirdim bi kulağum duymuyor malesef ondan sanıyordum Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2024 yayıncıların durum nasıl acaba
SadeceBirisi. yazmış: çok ağrıyor ya 3 saati geçince oluyor ama 1 saat fln sonra geçiyor Devamı için tıklayın... rahatladım valla 4 yaşımda havale geçirdim bi kulağum duymuyor malesef ondan sanıyordum Mesaj otomatik birleştirildi: 25 Mart 2024 yayıncıların durum nasıl acaba