Çok yakın arkadaşımdan engel yedim

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
406
İyi akşamlar, sebebini belirtemediğim bi nedenden ötürü çok yakın arkadaşımla küstüm, bunu o istedi benlik bişey yoktu. Her şey çok hızlı gerçekleşti ne olduğunu anlamadım. Çok koyuyor kendimi bomboş hissediyorum. Tabi ki başka arkadaşlarım var fakat yediğim içtiğim ayrı gitmeyen biriyle yollarımızın ayrılması bambaşka bişey. Soracak olursanız özür dilese bende kabul etmem bitti yani artık. Siz daha önce böyle bişey yaşadınız mı? Nasıl atlatırım? Desteklerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Hayırdır abi bi triplenmiş

Hayırdır abi bi triplenmiş
Eski defterler açıldı hocam. Yok daha önce de böyle yaptın ben affettim falan dedi. Benim bildiğim affettiyse o konu bi daha açılmamak üzere kapanır hocam yanlış mıyım? Daha önce de sürekli böyle yapıyodu bunun üzerinden espri döndürüyodu.

tam olarak aynisi degil ama bir benzer olayi yasadim, eskiden cok sevdigim bir grup vardi hani insanlarin sabah aksam konustugu turden ama sonra bir sebepten dolayi gruptan atildim ve o gunden sonra geceleri gozume uyku girmemeye ve icimde bir bosluk hissetmeye basladim, nasil atlattigimi soruyosaniz da aradan bir sure gecince hayat karsima yeni insanlar ve yeni ortamlar cikartti

tam olarak aynisi degil ama bir benzer olayi yasadim, eskiden cok sevdigim bir grup vardi hani insanlarin sabah aksam konustugu turden ama sonra bir sebepten dolayi gruptan atildim ve o gunden sonra geceleri gozume uyku girmemeye ve icimde bir bosluk hissetmeye basladim, nasil atlattigimi soruyosaniz da hayat illa karsiniza yeni insanlar yeni ortamlar cikartiyor bir iliski bitti diye dunyanin sonu degil nasil olsa
Tabi ki dünyanın sonu değil fakat yine de unutulmuyor işte. Şuan bu konuyu açmak yerine güle güle oyun oynuyo da olabilirdim. Ve okulda herkesin arkadaş grubu var benim de eskiden olduğu gibi. O yüzden kimseyle oturup düzgünce takılamıyorum herkes bi yerlere gidiyor. Kimsenin de peşinde kuyruk gibi dolaşmak istemiyorum.

İyi akşamlar, sebebini belirtemediğim bi nedenden ötürü çok yakın arkadaşımla küstüm, bunu o istedi benlik bişey yoktu. Her şey çok hızlı gerçekleşti ne olduğunu anlamadım. Çok koyuyor kendimi bomboş hissediyorum. Tabi ki başka arkadaşlarım var fakat yediğim içtiğim ayrı gitmeyen biriyle yollarımızın ayrılması bambaşka bişey. Soracak olursanız özür dilese bende kabul etmem bitti yani artık. Siz daha önce böyle bişey yaşadınız mı? Nasıl atlatırım? Desteklerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Hocam yaşınız kaç ve okul arkadaşınız mı?

16 okul arkadaşım evet ama günlük hayatta da beraber takılıyoduk sanalda olsun bi yere giderken olsun

Yaşınız daha çok genç ve can ciğer kuzu sarması bile olsanız, hayatın olağan akışına bağlı olarak herkes günü geldiğinde yoluna gidiyor. Yani yediğin içtiğin sürekli beraber takıldığın arkadaşınla ayda bir görüşebilirsen kendinizi şanslı sayın.

Yaşınız daha çok genç ve can ciğer kuzu sarması bile olsanız, hayatın olağan akışına bağlı olarak herkes günü geldiğinde yoluna gidiyor. Yani yediğin içtiğin sürekli beraber takıldığın arkadaşınla ayda bir görüşebilirsen kendinizi şanslı sayın.
Haklısınız ortam yavaştan öyle oldu zaten. Beraber çalışalım şöyle yapalım böyle yapalım diyoruz ama işin sonunla biri anya'ya biri konya'ya gidecek gibi. Hiç değilse ayda 1 görüşseydim ama böyle olmasaydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,974
Üyeler
188,860
Son üye
beko02zaza
Geri