Neler Yeni

comnet başta pişman oldum fakat şuanlık sorun yok

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
evet arkadaşlar bugün comnete geçtim ilk geçtiğimde hat derğerlerim diğer iss e göre download 20 mbps düştü ve 60 mbps hat değeri görünüyordu ve aldığım hız 40 mbps idi
müşteri hizmetlerini aradım ve hızım diğer iss e göre düştü port değişikliği mi oldu dediğimde bana binadaki kablolamanın sıkıntılı olduğunu yenilememi söyledi
bende diğer iss te 65 mbps alıyordum dediğimde bu mümkün değil diyerek binadaki kablolamamın kötü olduğunu değiştirmemin gerektiğini söyledi
aradan 1 saat geçtikten sonra hat değerlerim 60 tan 50 ye düştü ve modeme gelen hız 40 tan 24 e düştü
ve bundan sonraki müşteri hizmetleri konuşmamı aşağıya bırakıyorum

Screenshot_1sdsd.png

Arkadaşlar sorunum tamamen çözülmüştür türknetteki değerler ile aynı değerleri alıyorum.

1674513457961.png

Son düzenleme:

NightWish2434

80+ Silver
evet arkadaşlar bugün comnete geçtim ilk geçtiğimde hat derğerlerim diğer iss e göre download 20 mbps düştü ve 60 mbps hat değeri görünüyordu ve aldığım hız 40 mbps idi
müşteri hizmetlerini aradım ve hızım diğer iss e göre düştü port değişikliği mi oldu dediğimde bana binadaki kablolamanın sıkıntılı olduğunu yenilememi söyledi
bende diğer iss te 65 mbps alıyordum dediğimde bu mümkün değil diyerek binadaki kablolamamın kötü olduğunu değiştirmemin gerektiğini söyledi
aradan 1 saat geçtikten sonra hat değerlerim 60 tan 50 ye düştü ve modeme gelen hız 40 tan 24 e düştü
ve bundan sonraki müşteri hizmetleri konuşmamı aşağıya bırakıyorumAlıntıyı görüntüle
Kablolamadandır o :D
Aynı yalan (yada gerçek) peri turknetten de duyuyorduk. 1 kat aşağı taşındık çatı katı tadilatı nedeni ile modemi alt katta bağladığımızda çalışmadı üst katta da çekmiyordu. Aradık türk telekomdan adam geldi dedi kutudan 70 geliyor daireye 20 gidiyor bu yüzden de çalışmıyor kablolama dedi o arada Superonline geliyordu ona geçtik.

serwintes

80+ Gold
yani ayda 50 60 ucuz diye bu gibi firmalara geçmek ne kadar mantıklı muhatapınız bile yok yani
babamı 70 iken türknete geçmesi için zorlamıştım iyi ki de geçmemiş

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Biraz daha zorlasan hesabını kapatırlar :D Keşke hiç geçmeseydin.

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Kablolamadandır o :D
Aynı yalan (yada gerçek) peri turknetten de duyuyorduk. 1 kat aşağı taşındık çatı katı tadilatı nedeni ile modemi alt katta bağladığımızda çalışmadı üst katta da çekmiyordu. Aradık türk telekomdan adam geldi dedi kutudan 70 geliyor daireye 20 gidiyor bu yüzden de çalışmıyor kablolama dedi o arada Superonline geliyordu ona geçtik.
İlk eve geçtiğimde türknet bağlatmak istedim 15 gün gittiler geldiler bina hattında sorun var vs elektrikçi çağır gibi bi ton laf yaptılar. Kabloneti aradım başıma gelenleri anlattım aynı gün gelip komple hat çekip bağlayıp gittiler şuan 20mb upload 100 mb download da sabit pingle takılıyorum memnunum öneririm

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı format at geçer diyenler gibi müşteri hizmetleri var. 😃

Utku16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Hüseyin
Daha önce türknet needspeed kullandım 8 aydır com net kullanıyorum aralarında bir fark yok fazladan para vermeye gerek yok her kullanıcı aynı olacak diye bir durum hat değerlerine göre değişir

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
Daha önce türknet needspeed kullandım 8 aydır com net kullanıyorum aralarında bir fark yok fazladan para vermeye gerek yok her kullanıcı aynı olacak diye bir durum hat değerlerine göre değişir
hat değerlerim dün 80 di bugün 50 ye düştü dün türknetti bugün comnet açıklaması ne bunun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,638
Üyeler
161,729
Son üye
novCell
Top Bottom