Düzgün konuş daha çok konuyu kirletmeyelim.sen hiç bir gün canerin tüm forumu intihar comnet kahve üzerine paylaşıtığını görmedin hepsini aynı anda yapıyor
Düzgün konuş daha çok konuyu kirletmeyelim.sen hiç bir gün canerin tüm forumu intihar comnet kahve üzerine paylaşıtığını görmedin hepsini aynı anda yapıyor
?Düzgün konuş daha çok konuyu kirletmeyelim.
Buradaki konuşmanı diyorum konuyu kirletmeyelim diyorum düzgün konuş diyorum.yyyya kes
Mesaj otomatik birleştirildi:
türkiyenin yan çar suriye canerin yan çar EminCamon
evet bu konuda haklısın bende bazen hayıflandığım oldu ama bu linç aşırı fazla değil mikankam memnun olduğun şeyi sürekli savunarak insanların gözüne sokmazsın iyice, 1 kere konu açarsın her şeyi yazarsın duyurularıda orda yaparsın
tamam .yyyBuradaki konuşmanı diyorum konuyu kirletmeyelim diyorum düzgün konuş diyorum.yyy
değil hocam değil forumu aktif takip ediyor olsan sende katılırdınevet bu konuda haklısın bende bazen hayıflandığım oldu ama bu linç aşırı fazla değil mi
hocam ilk konunun üstüne halen konu açıyorsa daha ağırlarını da hak ederİlk konuda gerekenlerin yazıldığını düşünüyorum. Aynı şeylerin tekrar bu konuya yazılması çok mantıklı gelmedi.
değil hocam. az bile. caner akıllanana kadar bize uyku yokevet bu konuda haklısın bende bazen hayıflandığım oldu ama bu linç aşırı fazla değil mi
Bilgilendirme amaçlı açtığını belirtmiş.hocam ilk konunun üstüne halen konu açıyorsa daha ağırlarını da hak eder
o zaman yanlış bilgilendirmeden reportlayın arkadaşı başlığı gördüm ben internet veriyorlar sandım bedava herkese ?Bilgilendirme amaçlı açtığını belirtmiş.