Neler Yeni

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
COMNET bütün abonelikleri sonlandırmış yani GEÇİŞ YAPAMIYORSUNUZ baştan abonelik yapmak lazım ve kurulum ücreti giriyor işin içine. şimdiye kadar herşeye okeydim ama dükkanda comnet vardı kurulum ücreti verecem onlar yüzünden şuan kendimi mal gibi hissediyorum
o zaman thh başvuru yapcaz

eneskaya6

80+ Silver
o zaman thh başvuru yapcaz
kurulum ücreti için thh iade vereceğini düşünmüyorum çünkü comnet kendisi bi ücret almıyor ve sözleşmeyi sonlandırma hakkına da sahip. kısacası semsiye girdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emirhan Doğan
Şuanda TT altyapısında bir internet hizmeti alacaklar için en mantıklısı TT duruyor. Bağlanma olayları felan problem olabilir. 15 ay taahhüt yapın. Daha sonra direkt geçiş yaparsınız. Diğerlerine de zam gelir zaten yakında.
TT geçecekler için onların verdiği lanet modemleri mümkünse değiştirin kullanmayın ısınıp kapanıyorlar bir tanesini elimle parçaladım o yüzden

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
kurulum ücreti için thh iade vereceğini düşünmüyorum çünkü comnet kendisi bi ücret almıyor ve sözleşmeyi sonlandırma hakkına da sahip. kısacası semsiye girdi
kurulum için değil 12 aylık paket aldık hocam onların iadesini yapıcağı belli değil ben kendimi garantiye almak için durumu izah edip şikayet edicem ne olur ne olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT geçecekler için onların verdiği lanet modemleri mümkünse değiştirin kullanmayın ısınıp kapanıyorlar bir tanesini elimle parçaladım o yüzden
ben turknetin verdigi modemi kullanıyorum hala onların verdigi modem yatagın altında berbat bir modem 1000mbps hızı vermiyordu

eneskaya6

80+ Silver
kurulum için değil 12 aylık paket aldık hocam onların iadesini yapıcağı belli değil ben kendimi garantiye almak için durumu izah edip şikayet edicem ne olur ne olmaz

ben turknetin verdigi modemi kullanıyorum hala onların verdigi modem yatagın altında berbat bir modem 1000mbps hızı vermiyordu
abonelik için kesinlikle başvurun ben 8 aralıkta başvurdum zaten. iflas göstermesinlerde biz alana kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
yolcu arslan
Referal Kod / Link Paylaşımı
Geçin beyler millenicoma indirimi benden.
7F6CD01C

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Turknete aylık 500 tl bayılmak istemiyorum. Netspeed ya da gigaspeed düsünüyorum. 300 tl ye kadar f/p sağlayıcı varsa düşünebilirim

eneskaya6

80+ Silver
hangi maddeden başvurdun hocam
6502 maddesi ve comnet abonelik sözleşmesi 9.8 maddesini şikayete belirtin isterseniz

9.8 Comnet’in kusuru nedeniyle işbu sözleşmede belirtilen nitelikte mal/hizmet sunulamaması halinde Abone, 6502 sayılıTüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 11. ve 15. maddeleri kapsamında somut duruma uygulanabilecek seçimlikhaklarını talep edebilme hakkına sahiptir.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Baran Çelik
Beyler 11.12.2024 tarihi itibari ile Comnet fiber ve vdsl hizmeti vermeyi bıraktı şu an 110 günüm kalmasına rağmen iptal edildi, paramızı nasıl alıcaz nasıl iade alıcaz onun dışında fiber hizmeti veren uygun fiyatlı iyi bir firma var mı ne yapcaz dostlar
Netgsm öneririm. Refernas koduyla 6 ay boyunca 40 TL indirim uygulanıyor. 100 mbps için fiyat 259 TL oluyor bu sayede.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
6502 maddesi ve comnet abonelik sözleşmesi 9.8 maddesini şikayete belirtin isterseniz

9.8 Comnet’in kusuru nedeniyle işbu sözleşmede belirtilen nitelikte mal/hizmet sunulamaması halinde Abone, 6502 sayılıTüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 11. ve 15. maddeleri kapsamında somut duruma uygulanabilecek seçimlikhaklarını talep edebilme hakkına sahiptir.
hocam size zahmet olmaz ise şikayet konusunun yazısını atabilir misiniz bu işlerden pek anlamıyorum yanlış bir şey yazmak istemiyorum

Netgsm öneririm. Refernas koduyla 6 ay boyunca 40 TL indirim uygulanıyor. 100 mbps için fiyat 259 TL oluyor bu sayede.
evde 2 pc 1 laptop 2 tv var hocam 500mbps lazım 100mbps yetmiyor

Top Bottom