Neler Yeni

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Netgsm öneririm. Refernas koduyla 6 ay boyunca 40 TL indirim uygulanıyor. 100 mbps için fiyat 259 TL oluyor bu sayede.
Hocam hazirana kadar da fiyat garantisi yazmışlar. Sizce mantıklı mı bi sıkıntı olur mu? Su sıralar mobil hatta Turkcell ile sorun yaşıyolar diye biliyorum

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Şu comneti öneren çoluk çocuk neredeler acaba? COmnet uygunmuş yok çok iyimiş falan bu forumda çooğu cocukların cahilliği yüzünden insanlar mağdur oluyor bilgisayar konusunda da öyle ya çocuk gibi hp öneriyor habire ya sabır.
haklısınız hocam arkası sağlam firmalara bakılmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış Okumuşoğlu
Dostlar yine de sizler bilirsiniz ama şahsen Comnet'ten ağzım yansa bir daha 100-200TL farka bakmadan sıkıntı yaşamayacağım bir operatöre geçerdim. Bu zamana kadar hep büyük firmalardan hizmet aldım ve sıkıntı yaşamadım. TurkNet kullanıyordum yıllardır. Şimdi Türksat Kablonet'e geçiş yapıyorum. Çok daha uyguna geçebileceğim firmalar vardı fakat dediğim gibi 100-200 hatta 300TL bile fark olsa riske atmaya değmez. Ayrıca bahsettiğimi paralar çok abartı miktarlar değil. Markete girip 2-3 parça şey aldığınızda ödenen para. Bunu 1 aylık bir hizmet için çok görülmemesi lazım. Sıkıntı yaşayanlara geçmiş olsun

eneskaya6

80+ Silver
hocam size zahmet olmaz ise şikayet konusunun yazısını atabilir misiniz bu işlerden pek anlamıyorum yanlış bir şey yazmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

evde 2 pc 1 laptop 2 tv var hocam 500mbps lazım 100mbps yetmiyor
THHden mail geldi bana ilk başvurum için comnet sözleşme cayma belgesi vs eksik tamamlayın diye tam kanserler. yeni başvuru yaptım az önce bu şekilde yazdım daha sağlıklı.

SÖZLEŞMEyi ekledim web sitesindeki duyuruyu ekledim bide faturayı

Ekler

• Ekran Resmi 2024-12-11 14.09.27.png
    Ekran Resmi 2024-12-11 14.09.27.png
    310.1 KB · Hit: 34

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,462
İsim
Emre
Neden ayağı sağlam değil dedijiz hocam gecmiyim bende
Şuan yeni hat satmıyorlar geçenlerde bişiler okumustum turkcellin istasyonlarını kullandıkları için anlaşmada sıkıntı çekmişlerdi bu dediğim 1 ay önce falandı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
THHden mail geldi bana ilk başvurum için comnet sözleşme cayma belgesi vs eksik tamamlayın diye tam kanserler. yeni başvuru yaptım az önce bu şekilde yazdım daha sağlıklı.

SÖZLEŞMEyi ekledim web sitesindeki duyuruyu ekledim bide faturayı
bende aynı şekilde yazdım hocam şimdi bi 100 gün bekletirler iade yapılacak parada o zamana kadar çerez parası olur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

türk telekoma geçiyorum beyler böyle cart curt firmalarla ugrasamam en azından türk telekom kendine borc yapıp iflas etmez bizi mağdur etmez

Son düzenleme:

ahmetbirs

80+ Bronze
netspeed de numara yazıyor arıyorsun net speed hatay yazıyor ne alaka oda meşgul zaten hemen kapanıyor

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Batuhan
Şu konuyu okudumda bu millet akıllanmaz halen saçma sapan internet firma isimleri söyleyip oraya buraya geçelim diyorlar. Şu olay benim başıma gelse TT veya Turkcell Superonline harici nete geçmezdim. Akıllanmayana diyecek bişey yok.

Top Bottom