Neler Yeni

Comnet mi ? Gibir net mi ?

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
malum türknete zam geldi 170 tl olduğu için iss değiştirmek istiyorum hangisini neden tercih etmeliyim kullanan arkadaslar düşüncelerini paylaşabilirmi

Aderal

80+ Bronze
1 senedir gıbırnet kullanıyorum ben. şu ana kadar hiç sorun yaşamadım

Rulep

80+ Gold
Eski kullanıcılar 2023 Hazirana kadar aynı fiyat diye biliyorum ikisi arasından comnet bence

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu ay 3 arkadaş Gıbırnete geçtik. Her akşam saat 10-11 civarları internet pert oluyor. İndirme/yüklemeler yerlerde oluyor. Her gün olmasa bile 2 günde bir kesinlikle oluyor. İlk önce bende oluyordu sonra diğer arkadaşlarda da olmaya başladı. Kesinlikle altyapı kaynaklı değil. Müşteri hizmetlerine yazınca sunucuyu değiştiriyorlar düzeliyor.Bu durumla alakalı henüz bir çözüm de üretemediler. Hız düşünce bize yazın düzeltelim diyorlar. Ama ne zamana kadar yazacağız değil mi? Buna ek olarak hepimizde sürekli olarak %1-2 paket loss oluyor oyunlarda. Tekrar bundan önceki sağlayıcım milleniye geçeceğim en uygun vakitte. Gıbırdan önce birkaç sağlayıcı kullandım en ama en memnun kalmadığım gıbır oldu. Kesinlikle önermiyorum bizi geçtiğimize pişman etti 3 kişi. Bu arada sorunlar kesinlikle altyapı kaynaklı değil. Sunucuları verimsiz.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski kullanıcılar 2023 Hazirana kadar aynı fiyat diye biliyorum ikisi arasından comnet bence
vdsl kullanıcı oldugum için beni kapsamıyor dostum 10 aylık peşin ödememizi istiyor peki neden comnet sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ay 3 arkadaş Gıbırnete geçtik. Her akşam saat 10-11 civarları internet pert oluyor. İndirme/yüklemeler yerlerde oluyor. Her gün olmasa bile 2 günde bir kesinlikle oluyor. İlk önce bende oluyordu sonra diğer arkadaşlarda da olmaya başladı. Kesinlikle altyapı kaynaklı değil. Müşteri hizmetlerine yazınca sunucuyu değiştiriyorlar düzeliyor.Bu durumla alakalı henüz bir çözüm de üretemediler. Hız düşünce bize yazın düzeltelim diyorlar. Ama ne zamana kadar yazacağız değil mi? Buna ek olarak hepimizde sürekli olarak %1-2 paket loss oluyor oyunlarda. Tekrar bundan önceki sağlayıcım milleniye geçeceğim en uygun vakitte. Gıbırdan önce birkaç sağlayıcı kullandım en ama en memnun kalmadığım gıbır oldu. Kesinlikle önermiyorum bizi geçtiğimize pişman etti 3 kişi. Bu arada sorunlar kesinlikle altyapı kaynaklı değil. Sunucuları verimsiz.
değerli yorumun için teşekkür ediyorum dostum

biraz şans işi sanırım diğer arkadasta sorun yaşadıgından bahsetmiş hangi şehirde kullanıyorsunuz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
vdsl kullanıcı oldugum için beni kapsamıyor dostum 10 aylık peşin ödememizi istiyor peki neden comnet sence

değerli yorumun için teşekkür ediyorum dostum
Rica ederim. Bu arada eklemeyi unuttum. Bize ilk tavsiye eden arkadaşımda ilk haftalar sorun yoktu. Hatta memnun olduğu için önermişti de öyle geçmiştik. 2.-3. haftadan sonra onda da aynı sorunlar olmaya başlayınca artık o da bizim tarafa geçti.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
malum türknete zam geldi 170 TL olduğu için iss değiştirmek istiyorum hangisini neden tercih etmeliyim kullanan arkadaslar düşüncelerini paylaşabilirmi
Millenicoma geç şuan en iyisi o sanırım.

Comnet parayı peşin ödemezsen pahalı. Gıbırnet de çok küçük bir firma.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kesinlikle netspeed

Ak'f

80+ Bronze
malum türknete zam geldi 170 TL olduğu için iss değiştirmek istiyorum hangisini neden tercih etmeliyim kullanan arkadaslar düşüncelerini paylaşabilirmi
Bunun gibi çok şikayet var comnet hakkında. İlgisiz deniliyor.
Millenicom öneririm.

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Millenicoma geç şuan en iyisi o sanırım.

Comnet parayı peşin ödemezsen pahalı. Gıbırnet de çok küçük bir firma.
mileni com için arkadasını getir kampanyası varmı

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
şimdi bu iss lerin herhangi birinde alt yapı sorgulatmak istediğimde port yok hatası alıyorum abonelik taşımada sorun yaşarmıyım

Top Bottom