vdsl kullanıcı oldugum için beni kapsamıyor dostum 10 aylık peşin ödememizi istiyor peki neden comnet senceEski kullanıcılar 2023 Hazirana kadar aynı fiyat diye biliyorum ikisi arasından comnet bence
değerli yorumun için teşekkür ediyorum dostumBu ay 3 arkadaş Gıbırnete geçtik. Her akşam saat 10-11 civarları internet pert oluyor. İndirme/yüklemeler yerlerde oluyor. Her gün olmasa bile 2 günde bir kesinlikle oluyor. İlk önce bende oluyordu sonra diğer arkadaşlarda da olmaya başladı. Kesinlikle altyapı kaynaklı değil. Müşteri hizmetlerine yazınca sunucuyu değiştiriyorlar düzeliyor.Bu durumla alakalı henüz bir çözüm de üretemediler. Hız düşünce bize yazın düzeltelim diyorlar. Ama ne zamana kadar yazacağız değil mi? Buna ek olarak hepimizde sürekli olarak %1-2 paket loss oluyor oyunlarda. Tekrar bundan önceki sağlayıcım milleniye geçeceğim en uygun vakitte. Gıbırdan önce birkaç sağlayıcı kullandım en ama en memnun kalmadığım gıbır oldu. Kesinlikle önermiyorum bizi geçtiğimize pişman etti 3 kişi. Bu arada sorunlar kesinlikle altyapı kaynaklı değil. Sunucuları verimsiz.
biraz şans işi sanırım diğer arkadasta sorun yaşadıgından bahsetmiş hangi şehirde kullanıyorsunuzEski kullanıcılar 2023 Hazirana kadar aynı fiyat diye biliyorum ikisi arasından comnet bence
Rica ederim. Bu arada eklemeyi unuttum. Bize ilk tavsiye eden arkadaşımda ilk haftalar sorun yoktu. Hatta memnun olduğu için önermişti de öyle geçmiştik. 2.-3. haftadan sonra onda da aynı sorunlar olmaya başlayınca artık o da bizim tarafa geçti.vdsl kullanıcı oldugum için beni kapsamıyor dostum 10 aylık peşin ödememizi istiyor peki neden comnet sence
Mesaj otomatik birleştirildi:
değerli yorumun için teşekkür ediyorum dostum
Millenicoma geç şuan en iyisi o sanırım.malum türknete zam geldi 170 TL olduğu için iss değiştirmek istiyorum hangisini neden tercih etmeliyim kullanan arkadaslar düşüncelerini paylaşabilirmi
Bunun gibi çok şikayet var comnet hakkında. İlgisiz deniliyor.malum türknete zam geldi 170 TL olduğu için iss değiştirmek istiyorum hangisini neden tercih etmeliyim kullanan arkadaslar düşüncelerini paylaşabilirmi
varmileni com için arkadasını getir kampanyası varmı
eğer isterseniz atarım hocam kodumileni com için arkadasını getir kampanyası varmı
E2DE7762mileni com için arkadasını getir kampanyası varmı