Şikayet var hiçde öyle demiyor amaGüvenilir.
Forumda alışveriş yapanlar vardı, bir sorun yaşayanı görmedim.Şikayet var hiçde öyle demiyor ama
Peki hocam ben bu mouseyi almak istiyorum sizce daha iyisi varmı bu fiyata alayımmıForumda alışveriş yapanlar vardı, bir sorun yaşayanı görmedim.
Bu fiyata daha iyisi yok, alabilirsiniz.Peki hocam ben bu mouseyi almak istiyorum sizce daha iyisi varmı bu fiyata alayımmı
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Peki ürünün orijinal olup olmadığıni nereden anlarımBu fiyata daha iyisi yok, alabilirsiniz.
DARMOSHARK'ın resmi distribütörü zaten ConnectGame.Peki ürünün orijinal olup olmadığıni nereden anlarım
Nasıl yaniDARMOSHARK'ın resmi distribütörü zaten ConnectGame.
Şikayet var şikayetler için var zaten memnun olan adam niye şikayet vara yazsın.Şikayet var hiçde öyle demiyor ama
Öylede hocam konuya bakarsanız bir kişiye 2. el skartezleri değiştirilmiş ürün gönderildiğini görürsünüz yenilenmiş değil sıfır ürün aldık indirim bahanesiyle her 3-5 üründe böyle bir yamuk yapacaklarsa memnun kalanlarında şikayetçi olması lazımŞikayet var şikayetler için var zaten memnun olan adam niye şikayet vara yazsın.