Neler Yeni

🔥İndirim connectgame indirimleri bu sefer dahada iyi!

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
m800 kullanıcıları alooooooooooo.
alıp incelemeye değer mi? ne diyorsunuz?
hocam kopma sorunları var, onun dışında fiyatına göre bir ürün. bu parada 3395 yok ztn şans verilebilir fakat dedıgım gibi riskli biraz.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
hocam kopma sorunları var, onun dışında fiyatına göre bir ürün. bu parada 3395 yok ztn şans verilebilir fakat dedıgım gibi riskli biraz.
kopma problemlerini bende denk geldim. mesafe kaynaklı mı yoksa kronik mi sence?

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
kopma problemlerini bende denk geldim. mesafe kaynaklı mı yoksa kronik mi sence?
kroniktir muhtamelen, baken mcuların genel problemi. x3 de felanda vardı. dareu a950 pro bakılabilir bence kablosuz olarak min.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
kroniktir muhtamelen, baken mcuların genel problemi. x3 de felanda vardı. dareu a950 pro bakılabilir bence kablosuz olarak min.
şunu bi sipariş verip detaylı bir öttürüp inceleyelim o zaman ya.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
hocam senle bidaha tartısmayacagım, belirttigim gibi garantisiz alıyormuş gibi düşünerek alabilirsiniz. çinden alırken oh çok ucuz demeyi biliyoruz. yarı fiyatında piyasanın bunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

belirtsiz ama genelde bitirmeden önce duyuru yapıyorlar sosyal medyadan, takip etmek gerekli.
ben de farklı bir şey söylemedim neyin tribindesin? gören de firma sahibi sensin sanıcak.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
ben de farklı bir şey söylemedim neyin tribindesin? gören de firma sahibi sensin sanıcak.
hocam bana göre dolandırıcı ağır bir itaf, bunu daha öncede tartıştık bidaha tartışmak istemedigim için dedim. triplendigim filan yok ztn firmayı göme göme öneriyorum önerirken.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
hocam bana göre dolandırıcı ağır bir itaf, bunu daha öncede tartıştık bidaha tartışmak istemedigim için dedim. triplendigim filan yok ztn firmayı göme göme öneriyorum önerirken.
hocam thh ürün değişimini talep etti ürünü yolladık yolladığımız ürün geri gelmedi? ne yenisi geldi ne de eskisi geldi? bu dolandırıcılık değil mi? parayla aldığımız ürüne çöktüler resmen. Bunlar böyle giderse yarın bir gün birinin kafası atıp kurşuna dizecek dükkanlarını haberleri yok.

erenboey7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Eren
hocam thh ürün değişimini talep etti ürünü yolladık yolladığımız ürün geri gelmedi? ne yenisi geldi ne de eskisi geldi? bu dolandırıcılık değil mi? parayla aldığımız ürüne çöktüler resmen. Bunlar böyle giderse yarın bir gün birinin kafası atıp kurşuna dizecek dükkanlarını haberleri yok.
hocam sizinkide çok garipmiş, bende anlayamadım açıkcası. hangi ürünü almıştınız merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,926
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt