Neler Yeni

Cool Lime ve Berry Hibiscus'a neden para veriyorsunuz?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kahve neyse verilir. Arada verilir. Ama bu ikisine verilmez.
Yani %50'si musluk suyu, %40'ı buz %10'u meyve suyu olan bu içeceğe neden 30 TL gibi komik bir rakam veriyorsunuz? Ben arkadaşım yüzünden verdim. İlla gel ben ne içiyorsam onu iç dedi. Ben de merakımı gidermek için kabul ettim. Çünkü hibiscus var. Ama sürekli içenleri anlamıyorum. Düpedüz enayilik.
Bu arada maksimum 5 TL'ye yapıyor adam. Belki 5 TL bile değildir.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sen kahveye neden o kadar para veriyorsan bende bu %50'si musluk suyu olan içecek için veriyorum. :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sen kahveye neden o kadar para veriyorsan bende bu %50'si musluk suyu olan içecek için veriyorum. :D
İkisi aynı şey değil. Kahve sonuç olarak kültürü, tarihi olan, beyne mutluluk veren dolgun bir içecek.
Ama bu ne bilim? Meyve suyu lan!

123kral14

80+ Silver
Bana enayi demeni takdir etmedim. Bilgilendirme için teşekkürler (y).

Velocity

80+
Gayet de verilir, enayilik değil.
Her güb kahve içerim ama bazı günler ferahlamak istiyor insan yada meyveli taze şeyler içmek.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ya şimdi eyvallah seviyordur ama şimdi %10'u meyve suyu ya. Yani %90 suya o kadar para verilir mi?
İsterse o parayı alır buruşturur çöpe basket atar, yani enayilik ne alaka, kendi parası. Kendisi kazandı. İstediği gibi harcayınca enayi mi olmuş oluyor? Yapma, etme.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İsterse o parayı alır buruşturur çöpe basket atar, yani enayilik ne alaka, kendi parası. Kendisi kazandı. İstediği gibi harcayınca enayi mi olmuş oluyor? Yapma, etme.
İnsanlar insanları eleştirebilir, övebilir, damgalayabilir. Ben burada kendi fikrimden bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

n yada meyveli taze şeyler içmek.
Kazım Büfe - muzlu süt :p

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Nix0rM

80+
Yani %50'si musluk suyu, %40'ı buz %10'u meyve suyu olan bu içeceğe neden 30 TL gibi komik bir rakam veriyorsunuz? Ben arkadaşım yüzünden verdim. İlla gel ben ne içiyorsam onu iç dedi. Ben de merakımı gidermek için kabul ettim. Çünkü hibiscus var. Ama sürekli içenleri anlamıyorum. Düpedüz enayilik.

Hahahaha sesli güldüm. Niye, herkes istediğini alamaz mı? Bana göre de senin kahve dünyasına para vermen saçma? Beş para etmeyen kahveye o kadar vermek.(Bu şekilde yorum oluyorsa benim yorumum da bu.) Böyle iğneleyici laflar "yorum"" altında olmuyor bilgine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bunu yapabilmek için ilk başta belli bi miktar ödemen gerekiyor. Uğraşmak istemeyen ya da parasını o an değerlendirmek isteyen bunu alır. Nokta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,366
Üyeler
168,435
Son üye
Alfrontie
Top Bottom