max 483 w verebiliyor deniyor ama 600w psu diye geçiyor bu psuGayet yeterli diye biliyorum.
msi a320m pro max600w ve 12v kanalı 408w ben bu kadar verimsiz bir psu görmedim.
Hocam çok rahat taşır o konuda sıkıntı yok. Merak etmeyin.msi a320m pro max
16 GB Xpg 3200 mhz ram
Rx 6600 Xt
Ryzen 5 5600
M2 ssd
1 tb hdd
Psu olarak taşıma ihtimali varmıdır
Ama olurda güncelleme yaparsanız komple kasayı değiştirin hiç uğraşmayın yok ekran kartı yok işlemci eklemeye falan. Özellikle anakart ve psuyu direk değiştirin ileride.msi a320m pro max
16 GB Xpg 3200 mhz ram
Rx 6600 Xt
Ryzen 5 5600
M2 ssd
1 tb hdd
Psu olarak taşıma ihtimali varmıdır
şuanda 1050 ti ve ryzen 5 1400 kullanıyorum ama artık oyunlarda sıkıntı çekmeye başladım ekran kartı ve işlemciye anca para ayırdım 2 ci el olarak ve şuandada rx 6600 xt ve ryzen 5 5600 takıcağım için baya korku var içimde psu sorun çıkartıcak diyeHocam çok rahat taşır o konuda sıkıntı yok. Merak etmeyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama olurda güncelleme yaparsanız komple kasayı değiştirin hiç uğraşmayın yok ekran kartı yok işlemci eklemeye falan. Özellikle anakart ve psuyu direk değiştirin ileride.
Hocam toplasan 260w tdp bile çıkmaz ikisinden hiç sıkıntı yok çok rahat besler.şuanda 1050 ti ve ryzen 5 1400 kullanıyorum ama artık oyunlarda sıkıntı çekmeye başladım ekran kartı ve işlemciye anca para ayırdım 2 ci el olarak ve şuandada rx 6600 xt ve ryzen 5 5600 takıcağım için baya korku var içimde psu sorun çıkartıcak diye
Msi sitesinden psu hesaplama yapınca ekran kartını ve işlemciyi koymuştum 400w yazıyordu direk cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim beni ferahlığa kavuşturdunuz yinede msi sitesinde yada cooler masterin sitesinde neden abartı çıkıyor o zaman onu anlamadımHocam toplasan 260w tdp bile çıkmaz ikisinden hiç sıkıntı yok çok rahat besler.
400w önerilen minimum psuMsi sitesinden psu hesaplama yapınca ekran kartını ve işlemciyi koymuştum 400w yazıyordu direk cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim beni ferahlığa kavuşturdunuz yinede msi sitesinde yada cooler masterin sitesinde neden abartı çıkıyor o zaman onu anlamadım
çok teşekkür ederim gerçekten yardımcı olduğun için o zaman kafama takmadan ryzen 5 5600 vs rx 6600 xt yi takabilirim400w önerilen minimum psu