Cooler Master SickleFlow 3X 12CM PWM FAN ARGB denetleyici dahil/Amazon/ 1340 TL

Aisen

80+
Reaksiyon skoru
147
Ben kullandım sessiz güzel fanlar. Her fan üzerinde 6 adet led mevcut. Statik basıncı radyatör üzerinde kullanmaya da müsait.

Kullanan varmi daha önce
Aldım sıvı soğutma için kullanacağım,
CFM VE mmh2O değeri baya iyi
Deepcool cf 120 almayı planlarken bu arkadaşın denk gelmesi güzel oldu
1707070924472.png

CM fanlara bu kadar para vermeyin derim. Pahalı fanları bile ses yapıyor ilginç bir şekilde.

CM fanlara bu kadar para vermeyin derim. Pahalı fanları bile ses yapıyor ilginç bir şekilde.
Ben araştırdım ses konusunda bir eksisini paylaşan görmedim.
Benim deepcool sıvı soğutmanın fanları biraz gürültülü o yüzden almayı uygun buldum. Gelince değerlendirmesini yapmayı planlıyorum

Ben araştırdım ses konusunda bir eksisini paylaşan görmedim.
Benim deepcool sıvı soğutmanın fanları biraz gürültülü o yüzden almayı uygun buldum. Gelince değerlendirmesini yapmayı planlıyorum
Bunun daha üst seviyesi olan Halo var bende o bile ses yapıyor. Hâlâ rifle bearing denen sleeve bearing'in yandan yemişi ucuz yatak tipini kullanıyorlar.

Bunun daha üst seviyesi olan Halo var bende o bile ses yapıyor. Hâlâ rifle bearing denen sleeve bearing'in yandan yemişi ucuz yatak tipini kullanıyorlar.
İptal etmeli miyim, kafam karıştı :)

İptal etmeli miyim, kafam karıştı :)
Dediğim gibi bu galiba daha alt seviyesiydi. Ben para vermem. Çevremde de kullananlarda bir süre sonra kesin ses yaptılar. Ben sırf görüntüsü için aldım ama bazı devirlerde uğultu sesi var. 1000 RPM üzerinde de pek bir hava üflememesine rağmen rüzgar sesi var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,010
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri