Cevahir Paşalıoğlu
80+ Silver
..abc...
Son düzenleme:
Hocam bir tane fan için uğraşmaya gerek olacağını düşünmüyorum.Acaba fan çalışırken elimle durdurup tekrar mı kontrol etmeliyim?Yani ondan geldiği belli.Çünkü fana iyice yaklaştığımda gelen ses oradan geldiği anlaşılabiliyorNormal gibi. Bu sıvı soğutucu zaten biraz sesli çalışıyor. Eğer sorun olarak düşünüyorsanız ve garantisi varsa aldığınız yere başvurabilirsiniz.
Fanda bir sorun olabilir. Elinizle kontrol edin eğer düzelmezse ne yapacağınız size kalmış.Hocam bir tane fan için uğraşmaya gerek olacağını düşünmüyorum.Acaba fan çalışırken elimle durdurup tekrar mı kontrol etmeliyim?Yani ondan geldiği belli.Çünkü fana iyice yaklaştığımda gelen ses oradan geldiği anlaşılabiliyor
Bf1 de bu sesi duydum.Cs go da pek duyamadım.Battlefield hdd ye kurulu acaba hdd den mi geliyor diyeceğim ama fandan geldiğide bir o kadar belli diyebilirim.Kafam karıştı biraz hocam.Acaba yükte anakart mı ses yapıyor diye.Yoksa acaba düşündüğüm gibi fandan dolayı mı?Fanda bir sorun olabilir. Elinizle kontrol edin eğer düzelmezse ne yapacağınız size kalmış.
Herhalde fan hızı artınca tıkırtı başlıyor. Fan hızlarını kontrol ederek anlayabilirsiniz.Bf1 de bu sesi duydum.Cs go da pek duyamadım.Battlefield HDD ye kurulu acaba HDD den mi geliyor diyeceğim ama fandan geldiğide bir o kadar belli diyebilirim.Kafam karıştı biraz hocam.Acaba yükte anakart mı ses yapıyor diye.Yoksa acaba düşündüğüm gibi fandan dolayı mı?
Hocam şimdi kontrol ettim cs go oynarkende gelebiliyor ses.Fanlar manuel olarak %50 devre ayarlı vaziyette.Bi de tam tersi hocam devir %25 deyken bu tıkırtı var.%75 fan devrinde bu tıkırtı gidiyor.Herhalde fan hızı artınca tıkırtı başlıyor. Fan hızlarını kontrol ederek anlayabilirsiniz.
Doğrudur, dediğim gibi herhalde fan hızı artınca tıkırtı oluyor. Yapacak çok bir şeyiniz olduğunu sanmıyorum, fan yağlamak da işi çözer mi emin değilim. Dediğim gibi çok isterseniz ve garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz.Hocam şimdi kontrol ettim cs go oynarkende gelebiliyor ses.Fanlar manuel olarak %50 devre ayarlı vaziyette.
Hocam normalde kasaya kafamı sıfıra sıfır yanaştırmadığım sürece bu sesi duymuyorum.%75 ve %100 fan devrinde klasik CM fanlarının uğultusundan başka bir ses duymadım.Galiba normaldede yapıyor bu sesi.Sadece birinde var bu hafif tıkırtı.Normal olarak sayıyorum.Ne de olsa dönen bir mekanizma var ortasında.Doğrudur, dediğim gibi herhalde fan hızı artınca tıkırtı oluyor. Yapacak çok bir şeyiniz olduğunu sanmıyorum, fan yağlamak da işi çözer mi emin değilim. Dediğim gibi çok isterseniz ve garantisi varsa garantiye yollayabilirsiniz.
Evet, ben normal olarak duyabiliyorsunuz zannetmiştim, çok sorun olacağını sanmıyorum. Hem dediğim gibi eski bir model ve ses sorunları olabiliyor bu modelde.Hocam normalde kasaya kafamı sıfıra sıfır yanaştırmadığım sürece bu sesi duymuyorum.%75 ve %100 fan devrinde klasik CM fanlarının uğultusundan başka bir ses duymadım.Galiba normaldede yapıyor bu sesi.Sadece birinde var bu hafif tıkırtı.Normal olarak sayıyorum.Ne de olsa dönen bir mekanizma var ortasında.
Hocam ben peki yinede emin olmak için kasa çalışır konumdayken bu dediğim fanı durdurduğum zaman bir zararı olur mu?Daha önce yapmışlığım var ama emin olmak istedim.Fan devrini %25'e alarak deneyeceğim.En az devirde bu dediğim işlem çok daha kolay olur.Ne de olsa en çok sesi %25 de yapıyor.Evet, ben normal olarak duyabiliyorsunuz zannetmiştim, çok sorun olacağını sanmıyorum. Hem dediğim gibi eski bir model ve ses sorunları olabiliyor bu modelde.
Durdurmak derken? Elinizle mi?Hocam ben peki yinede emin olmak için kasa çalışır konumdayken bu dediğim fanı durdurduğum zaman bir zararı olur mu?Daha önce yapmışlığım var ama emin olmak istedim.Fan devrini %25'e alarak deneyeceğim.En az devirde bu dediğim işlem çok daha kolay olur.Ne de olsa en çok sesi %25 de yapıyor.
Aynn hocamDurdurmak derken? Elinizle mi?
Ortasına bastırarakDurdurmak derken? Elinizle mi?