Merhaba dostlar corona virüsünden sonra laptop fiyatları çok arttı HP 15-EC00003NT modelini almayı düşünüyorum fiyat geçmişine baktığımda 6300 ₺ kadar düşmüş virüs atlatıldıkdan sonra yine o fiyatlarda gezermi ?
dostum virüse bağlı düşer mi bilmiyorum ama o işlemci ekran kartını tam anlamında besleyemiyor eski nesil i5 lerden bile kötü bir işlemci bence 4000 serisi işlemcileri beklemelisin fiyatları hemen hemen aynı olacaktır ryzen 5 4600h 6 çekirdek olacakMerhaba dostlar corona virüsünden sonra laptop fiyatları çok arttı HP 15-EC00003NT modelini almayı düşünüyorum fiyat geçmişine baktığımda 6300 ₺ kadar düşmüş virüs atlatıldıkdan sonra yine o fiyatlarda gezermi ?
eğer almak istiyorsan yine de düşecektir yeni nesilin gelmesiyle beraber ama kesinlikle beklemeni tavsiye ederimMerhaba dostlar corona virüsünden sonra laptop fiyatları çok arttı HP 15-EC00003NT modelini almayı düşünüyorum fiyat geçmişine baktığımda 6300 ₺ kadar düşmüş virüs atlatıldıkdan sonra yine o fiyatlarda gezermi ?
dostum virüse bağlı düşer mi bilmiyorum ama o işlemci ekran kartını tam anlamında besleyemiyor eski nesil i5 lerden bile kötü bir işlemci bence 4000 serisi işlemcileri beklemelisin fiyatları hemen hemen aynı olacaktır ryzen 5 4600h 6 çekirdek olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer almak istiyorsan yine de düşecektir yeni nesilin gelmesiyle beraber ama kesinlikle beklemeni tavsiye ederim
rica ederim eğer tanıdığınız varsa yurtdışından alıp getirmesi cok daha mantıklı olacaktırcevap içim teşşekkür ederim zaten para birikimi yapıp alıcam o zamana kadar yeni nesil işlemciler piyasada olur fiyatları uygun alırsa almayı düşünürüm