🔥İndirim Corsair CX550 Gri Etiket 550W Güç Kaynağı - 1.799 TL

Besleyebilir lakin biraz ucu ucuna olur. 650 veyahut 750W PCI-E 5.0 destekli bir PSU almanız en iyisi olur.
Ben vatandan almıştım sistemi kasa olarak XIGMATEK ANUBIS PRO 4FX MESH ARGB FANLI 750W 80PLUS Big-T OYUNCU KASASI mevcut ama powersupply biraz rahatsız ediyor o yüzden bakmıştım sistemin linki de burada.
Tavsiye verebilir misiniz ?

Ben vatandan almıştım sistemi kasa olarak XIGMATEK ANUBIS PRO 4FX MESH ARGB FANLI 750W 80PLUS Big-T OYUNCU KASASI mevcut ama powersupply biraz rahatsız ediyor o yüzden bakmıştım sistemin linki de burada.
Hocam 9060 neyse de 4070 için 550 bence besleyemez ancak hesap yapmadım. Ben tercih etmezdim 550yi kağıt üstünde kurtarsa bile

Bütçeniz ne kadar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 civarı düşünüyorum. 650 yeterli olacaktır, yakın ise 750 de seçerim tabii

650w:

Fan sesi fazla.

Bende 4070 i5 13400f var bu powersupply yeterli olur mu veya bunu nasıl kontrol edebilirim
max 200w çekiyor kart. yeterli olur
1762966302322.webp

Bütçeniz ne kadar?

650w:

Fan sesi fazla.
650 yeterli olsa dahi arada kalite farkına 1000 lira fark değer derseniz 800lük olanı düşüneceğim. Tabii Gold olmasi da bi artı

Bu arada ilk mesajdakini de ofise yedek aldım teşekkürler

9060XT OC ve r5 7500f'li sistemi besler mi acaba? Ekran kartı sorulmuş da işlemci farkından yetmeyebilir diye sormak istedim. MSI MAG A650BN ATX PSU aradaki 1000tl fiyat farkına değer mi yoksa bu indirimdeki corsair mi mantıklı olur?

Son düzenleme:
9060XT OC ve r5 7500f'li sistemi besler mi acaba? Ekran kartı sorulmuş da işlemci farkından yetmeyebilir diye sormak istedim. MSI MAG A650BN ATX PSU aradaki 1000tl fiyat farkına değer mi yoksa bu indirimdeki corsair mi mantıklı olur?
Msidan kaliteli b seviye yeterli olur bence

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5
Bütçeniz ne kadar?

650w:

Fan sesi fazla.
Bütçe 3-4k civarı fan sesi fazla olmasın istiyorum

Bütçe 3-4k civarı fan sesi fazla olmasın istiyorum
Yukarıdaki modellerden seçebilirsin. Atmıştım. Performance GD veayhut Cratos lite olabilir.

Yani o size kalmış. PSU'nun rahatlığı için arada belirli bir miktar bırakmakda lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lyu5
Geri