𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Corsair Dominator Platinum RGB 32GB (4X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4 Ram (CMT32GX4M4C3600C18)
Ben para iademi aldım. başkasını bilemem hocam.sanırım bir ben varım bu tarz o yüzden bazı şahıslar yalancılıkla itham ettilerCorsair ram aldiniz sanırım sizler Amazon para iadesimi yaptı hocam?
Amazon veriyor vermesinede normalde vermez sana veren kişi %90 işe yeni başlamış kişidir yurt dışı ürünlerinde bende konuştuğumda %100 destek vermiyoruz diyorlarBen para iademi aldım. başkasını bilemem hocam.sanırım bir ben varım bu tarz o yüzden bazı şahıslar yalancılıkla itham ettiler
ÜRÜN Amazon.com.tr tarafından satıldığı için aslında veren kişi bilgili birisi. amazon.com.tr nin almanya deposundan gönderildiği için destek alabildim sanırımAmazon veriyor vermesinede normalde vermez sana veren kişi %90 işe yeni başlamış kişidir yurt dışı ürünlerinde bende konuştuğumda %100 destek vermiyoruz diyorlar
Satıcı gönderici amazon tr değilse yardımcı olmuyorlar depo kısmı vs doğru fakat satıcı gönderici amazon olması şart sana %90 işe yeni başlamış kişi denk gelmiş yoksa imkânsiz vermesiÜRÜN Amazon.com.tr tarafından satıldığı için aslında veren kişi bilgili birisi. amazon.com.tr nin almanya deposundan gönderildiği için destek alabildim sanırım