forum.donanimarsivi.com
thxxAlınmaz. Mikrofonu kötü ve sorunlu.
Corsair HS35 1 yıllık uzun kullanım ve değişim süreci
Selamlar, bugün 1 yıllık HS35 kullanımı ile karşınızdayım. 1 yıl içerisinde başıma neler geldi kulaklığa neler oldu anlatacağım. İncelemeyi önceden yapmıştım sadece başıma gelenleri ve 1 yıllık kullanımı anlatacağım...forum.donanimarsivi.com
thx broMikrofonu çok kötü. Evet, kırılıyor.
@Furkan Aslan ve @bostankorkulugi'ninki kırıldı. TP'de ve burada da kırıldı diye konu açan birçok kişi var, almanı önermem.
bu fiyat bandındaki kulaklıkların çoğu sanal 7.1 zaten takılmam da ses kartı bir - jack girişli olmasının sebebi rgb olmaması değil mi?Sorularınızdan önce şunları bilerek almanızı öneririm:
Ses kartı yok.
Jak girişli.
Stereo özellikli bir kulaklık.
Hayır tek sebep rgb olmaması değil usb girişli olmasının.thxx
thx bro
bu fiyat bandındaki kulaklıkların çoğu sanal 7.1 zaten takılmam da ses kartı bir - jack girişli olmasının sebebi rgb olmaması değil mi?
7.1 aramıyorum bro ama dediğin gibi diğer özellikler önemli vazgeçtim almaktanHayır tek sebep rgb olmaması değil usb girişli olmasının.
Yine de farkediyor sanal 7.1 stereo kulaklıkların windows sonic açılmış haline göre.
Bu bütçede ses kartsız kulaklık alma hocam.7.1 aramıyorum bro ama dediğin gibi diğer özellikler önemli vazgeçtim almaktan
DC gelirsen mikrofonunu gösteririm ama almanı önermem kulaklığı.Arkadaşlar corsair hs35 almayı düşünüyorum kullanan varsa memnun mudur bi kaç ay sonra kırılıyormuş gibi şeyler okudum ses kalitesi mikrofonu nasıldır?
cLimax#2220 ekler misinDC gelirsen mikrofonunu gösteririm ama almanı önermem kulaklığı.
Ses olarak evet iyi ama malzeme ve mic iyi değil.
sağol broBu bütçede ses kartsız kulaklık alma hocam.
Mikrofon filan sorunluymuş zaten belli oldu fiyat neden düşük![]()