- Konu Sahibi Konu Sahibi
7.1 gereksiz bence fpslerdede kullanılmıyor stereo tercihim ama o ses sıkıntısı olursa o problem olabilirBilmiyorum onu maalesef. Ses kartlı kulaklık alacaksanız Drop Plus alın.
7.1 gereksiz bence fpslerdede kullanılmıyor stereo tercihim ama o ses sıkıntısı olursa o problem olabilirBilmiyorum onu maalesef. Ses kartlı kulaklık alacaksanız Drop Plus alın.
Ses kartlı almanız gerek o konuda garanti olsun derseniz.7.1 gereksiz bence fpslerdede kullanılmıyor stereo tercihim ama o ses sıkıntısı olursa o problem olabilir
Anakart ne? Sıkıntı olacağını sanmam zaten.7.1 gereksiz bence fpslerdede kullanılmıyor stereo tercihim ama o ses sıkıntısı olursa o problem olabilir
asus prime h410m-eAnakart ne? Sıkıntı olacağını sanmam zaten.
Sıkıntı olmaz alabilirsiniz.asus prime h410m-e
eyw teşekkürlerSıkıntı olmaz alabilirsiniz.
bu konu alakalı bişi dicem ddr3 anakartımda hayvan gibi ses kasıyordum ddr4 anakart aldım b450 sh2 v2 sesler az geliyordu eski sisteme göre neden sesler az geliyordu cidden.Benim 1 ay kullanma şansım oldu.Eğer anakartının üzerindeki ses kartı yetersiz ise benim gibi düşük ses sorunuyla karşılaşabilirsin.Malzeme kalitesi bakımından çok kaliteli.Kulak pedleri kulağını terletiyor.Kafa bandı rahatsız etmiyor ama aman aman rahat da değil.
inan ses kartıyla bir bağlantısı var mı yok mu bilmiyorum ama olabilir,ses driveri ile de ilgili olabilir.Bilen birine eski anakartın ve yeni anakartının ses yongasını sorabilirsin belki öyle ortaya çıkarbu konu alakalı bişi dicem ddr3 anakartımda hayvan gibi ses kasıyordum ddr4 anakart aldım b450 sh2 v2 sesler az geliyordu eski sisteme göre neden sesler az geliyordu cidden.
okadar uğraştım ki eski ses driverlerini kurdum yenileri kurdum anakartın kendi sitesinden güncel driverlerini kurdum sesler az geliyor sırf anakart yüzünden başka kulaklık aldım durduk yere masraf hayır satarkende anakartı ilerde sıkıntı olcak. nedir bunun çözümü beinan ses kartıyla bir bağlantısı var mı yok mu bilmiyorum ama olabilir,ses driveri ile de ilgili olabilir.Bilen birine eski anakartın ve yeni anakartının ses yongasını sorabilirsin belki öyle ortaya çıkar