Neler Yeni

Corsair HS50 PRO bas agrisi yapiyor mu ?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
7.1 gereksiz bence fpslerdede kullanılmıyor stereo tercihim ama o ses sıkıntısı olursa o problem olabilir
Ses kartlı almanız gerek o konuda garanti olsun derseniz.
@Furkan Aslan usta sen ses kartı hakkında bilgi sahibiydin galiba.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
Benim 1 ay kullanma şansım oldu.Eğer anakartının üzerindeki ses kartı yetersiz ise benim gibi düşük ses sorunuyla karşılaşabilirsin.Malzeme kalitesi bakımından çok kaliteli.Kulak pedleri kulağını terletiyor.Kafa bandı rahatsız etmiyor ama aman aman rahat da değil.
bu konu alakalı bişi dicem ddr3 anakartımda hayvan gibi ses kasıyordum ddr4 anakart aldım b450 sh2 v2 sesler az geliyordu eski sisteme göre neden sesler az geliyordu cidden.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
bu konu alakalı bişi dicem ddr3 anakartımda hayvan gibi ses kasıyordum ddr4 anakart aldım b450 sh2 v2 sesler az geliyordu eski sisteme göre neden sesler az geliyordu cidden.
inan ses kartıyla bir bağlantısı var mı yok mu bilmiyorum ama olabilir,ses driveri ile de ilgili olabilir.Bilen birine eski anakartın ve yeni anakartının ses yongasını sorabilirsin belki öyle ortaya çıkar

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,618
İsim
oğuzhan ege
inan ses kartıyla bir bağlantısı var mı yok mu bilmiyorum ama olabilir,ses driveri ile de ilgili olabilir.Bilen birine eski anakartın ve yeni anakartının ses yongasını sorabilirsin belki öyle ortaya çıkar
okadar uğraştım ki eski ses driverlerini kurdum yenileri kurdum anakartın kendi sitesinden güncel driverlerini kurdum sesler az geliyor sırf anakart yüzünden başka kulaklık aldım durduk yere masraf hayır satarkende anakartı ilerde sıkıntı olcak. nedir bunun çözümü be

Top Bottom