Bronz diyor ya işte, sadece görüntüden dolayı kaliteden ödün vermeye gerek olmadığını anlatmaya çalışmış arkadaş.Kanka rgb umrumda degil ki benim icin iyi olmasi önemli bu ürün sence kaliteli ve iyi mi
Bronz diyor ya işte, sadece görüntüden dolayı kaliteden ödün vermeye gerek olmadığını anlatmaya çalışmış arkadaş.Kanka rgb umrumda degil ki benim icin iyi olmasi önemli bu ürün sence kaliteli ve iyi mi
Bundan bahsetmiştim özetle , teşekkür ederim hocam .Bronz diyor ya işte, sadece görüntüden dolayı kaliteden ödün vermeye gerek olmadığını anlatmaya çalışmış arkadaş.
Hocam ben cok hakim olmadigim icin net cevap ariyorum yanlış anlamayin guzel yorumlamis ama suan bu ürün kaliteli alabilirsin demesi birinin bana daha yararlı hani dogru yonlendirme acısından ileriyede dönükBronz diyor ya işte, sadece görüntüden dolayı kaliteden ödün vermeye gerek olmadığını anlatmaya çalışmış arkadaş.
Hocam bütçeniz ne ben yönlendireyim sizi daha yeni sistem topladım zaten yardımcı olmaya çalışırım elden geldiği kadar. Bütçe ve sistem bileşenlerini yazabilir misin.Hocam ben cok hakim olmadigim icin net cevap ariyorum yanlış anlamayin guzel yorumlamis ama suan bu ürün kaliteli alabilirsin demesi birinin bana daha yararlı hani dogru yonlendirme acısından ileriyede dönük
Benim elimde suan asus rx6600 var 12400f islemci alicam yarin ki indirimi bekliyorum onun icin 2 x gskill 16 gb ramHocam bütçeniz ne ben yönlendireyim sizi daha yeni sistem topladım zaten yardımcı olmaya çalışırım elden geldiği kadar. Bütçe ve sistem bileşenlerini yazabilir misin.
Dümdüz gold-bronz olarak kalite belirlemek saçma ki paylaştığın tier list de B'de yer alıyor. Eğer CW denk gelmezse gayet alınabilir bir model.Ben tercih etmezdim şahsen 1 ay önce MSI MPG 750W Gold olanından aldım , psu sistemin en önemli parçalarından birisi o yüzden ucuza kaçmamakta fayda var. Tier listi https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list-rev-148/ burdan inceleyebilirsiniz. Her gold sertifika da aynı demek olmuyor birsürü farklı artı eksi durumları var içlerinde bence tercih etmeyin bronze bir psu.
Dümdüz gold-bronz olarak kalite belirlemek saçma ki paylaştığın tier list de B'de yer alıyor. Eğer CW denk gelmezse gayet alınabilir bir model.
Bronz sertifakası var diye kötü, gold olanlar daha iyi öyle miBen tercih etmezdim şahsen 1 ay önce MSI MPG 750W Gold olanından aldım , psu sistemin en önemli parçalarından birisi o yüzden ucuza kaçmamakta fayda var. Tier listi https://linustechtips.com/topic/1116640-psu-tier-list-rev-148/ burdan inceleyebilirsiniz. Her gold sertifika da aynı demek olmuyor birsürü farklı artı eksi durumları var içlerinde bence tercih etmeyin bronze bir psu.
Napicam bilemedim kanka suanBronz sertifakası var diye kötü, gold olanlar daha iyi öyle misen bronz gold neye göre veriliyor biliyor musun? Psunun kalitesinin kullanılan malzemelerin kalitesi belirler. Bronz gold diye bakacaksan rampage gold psu da var onu alabilirsin
Arkadaş işin ustası belli ki gold-bronz olarak değerlendiriyor. Kullanılan kondansatör kapasitör ün bir önemi yok. Gold ise al frispy de olur rampage deNapicam bilemedim kanka suan
Dostum ben ne anlatmışım sen ne anlamışsın bomboş klavye tuşlarına abanmak yerine bir daha oku yazdığım şeyleri. Her gold sertifikanın aynı şeyi ifade etmediğini yazımda belirttim zaten senin kafanda kurduğun fikirde olsaydım tier list atmazdımBronz sertifakası var diye kötü, gold olanlar daha iyi öyle misen bronz gold neye göre veriliyor biliyor musun? Psunun kalitesinin kullanılan malzemelerin kalitesi belirler. Bronz gold diye bakacaksan rampage gold psu da var onu alabilirsin
Hadi ya öyle mi demişim benArkadaş işin ustası belli ki gold-bronz olarak değerlendiriyor. Kullanılan kondansatör kapasitör ün bir önemi yok. Gold ise al frispy de olur rampage de![]()
Kabloları ne renk hocam?Amazon tr satıcı gayet iyi fiyat olarak rahatlıkla 400TL daha uygun.Aktif olarak kullanıyorum memnunum full modüler kaliteli bir psu rgb de ekstrası
Kanka yukarıda yazdim bak sistemiDostum ben ne anlatmışım sen ne anlamışsın bomboş klavye tuşlarına abanmak yerine bir daha oku yazdığım şeyleri. Her gold sertifikanın aynı şeyi ifade etmediğini yazımda belirttim zaten senin kafanda kurduğun fikirde olsaydım tier list atmazdımCevap vermeden önce 2 kez oku . Bronze gold sertifikası enerji verimliliğine göre veriliyor merak etme ben de çok iyi biliyorum
çektiği enerjinin kaçını kullanıp kaçını ısıya çevirdiği önemli olan mesele.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hadi ya öyle mi demişim ben![]()