🔥İndirim Corsair Psu - Cp-9020227-eu Cx750f Rgb White 750w(1500 Tl)

almışken titanyum alabilirsin en üstü ney 3.4 k lık neden almıyorsun
enerji verimliliğine bakarsan %4 fark ediyor yani psu çevirdiği elektriği karşılamıyor üst düzey zekalı kardeşim . eğer enerji verimliliği 3-4 sene içerisinde amorti edecek düzeyde olsaydı titanyum alırdım :)

enerji verimliliğine bakarsan %4 fark ediyor yani psu çevirdiği elektriği karşılamıyor üst düzey zekalı kardeşim . eğer enerji verimliliği 3-4 sene içerisinde amorti edecek düzeyde olsaydı titanyum alırdım :)
diğerinde %15 farkediyor ya akıllı kardeşim

diğerinde %15 farkediyor ya akıllı kardeşim
https://www.tech-worm.com/guc-kayna...%2FTitanium%20sertifikaya%20sahip%20oluyorlar. Allah aşkına klavyeye basmadan evvel ısıya dönüştürdüğü elektriği kaç senede amorti ediyor bi bak. Bronze ile Gold arasında %5 lik bir fark var ve fiyat olarak sadece 300-400 TL farkla Gold sertifikalı olana sahip olabiliyorsun bu da 4 sene içerisinde kendini amorti ettiğini 5.senesinde de 100 tl kar a geçtiğini gösteriyor senin hesabınla.

Bende kullanıyorum PSU coil whine var ve bence bu fiyata tercih edilmesi saçma bir ürün.

Bende kullanıyorum PSU coil whine var ve bence bu fiyata tercih edilmesi saçma bir ürün.
Satın aldım ama olumsuz yorumlardan dolayı iptal ettim.Önümüzde ki fırsatlara bakacağız.

Senin o çok takıldığın bronz sertifika olayı bu psu için çokta geçerli değil. Dünya kadar inceleme videosu var. Rahatlıkla Gold sertifakası alabilecek veriler de çıkıyor zaten. Ama adamlar bronz almış. Psu kalitesini sen direk bronz-gold diyerek daldın. Araştırıp konuşabilirsiniz. Örnek bir video.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz
Sevgili kardeşim bu sistemlere bu sertifika verilirken birsürü testten geçiriliyor sence corsair gibi bir marka eğer bu ürün gold olsa idi emin ol alırdı ve satışında da gold sertifika ismini kullanırdı attığın videoları zamanında ben de izleyerek gold sertifikası gerçek olan bir üründen tercihimi kullandım.

almışken en üstü ney 3.4 k lık neden almıyorsun
10 yıl kullanırsın 4k kazanırsın
Söylediğini yanıltınca nasıl da düzenlemiş :D 10 sene de gold ile titanyum elektrik verimliliği olarak yine ödemiyor üst zekalı kardeşim benim. https://outervision.com/power-supply-calculator bu siteye girerek karşılaştır adamlar kaç sene de amorti edeceğine kadar göstermiş zaten :D Kaldı ki 4k kazanmış olmuyorsun 10.senesinde kafa kafaya denk gelmiş oluyor bu da aradaki farkı 10 sene boyunca geri alamıyacağın şekilde banka hesabında kilitlemekle aynı şey. Paranı bu gün harcaman gerekir tr enflasyonunda :)

Sevgili kardeşim bu sistemlere bu sertifika verilirken birsürü testten geçiriliyor sence corsair gibi bir marka eğer bu ürün gold olsa idi emin ol alırdı ve satışında da gold sertifika ismini kullanırdı attığın videoları zamanında ben de izleyerek gold sertifikası gerçek olan bir üründen tercihimi kullandım.

Söylediğini yanıltınca nasıl da düzenlemiş :D 10 sene de gold ile titanyum elektrik verimliliği olarak yine ödemiyor üst zekalı kardeşim benim. https://outervision.com/power-supply-calculator bu siteye girerek karşılaştır adamlar kaç sene de amorti edeceğine kadar göstermiş zaten :D Kaldı ki 4k kazanmış olmuyorsun 10.senesinde kafa kafaya denk gelmiş oluyor bu da aradaki farkı 10 sene boyunca geri alamıyacağın şekilde banka hesabında kilitlemekle aynı şey. Paranı bu gün harcaman gerekir tr enflasyonunda :)
%50 güç kullanımında 90+ verimliliğe çıkıyor senin bu gold dediğin üründe %90 verimlilikte çalışıyor 300 tl fark vereceğim 4.5 yıl bekleyeceğim böyle ince şeyleri düşünmene değmez o zaman elinden çıkan ücret elinde olmaya biliyor onu alacağına arkadaş 850w da alabilir 300tl lik o zaman ihtiyacı olan ürünler alır 4.5 yıl beklemez

Son düzenleme:
Ya bir tane iş bilen adam yok mu agalarim. Başka Bu fiyatta modüler iyi psu var mı?

Beyazmış. Alsam mı yaw Seyf. Extension kit alsak phanteks üstü 1000 lira civarı zaten.
Kanka bu fiyata modüler pau var mi

Son düzenleme:
Ya bir tane iş bilen adam yok mu agalarim. Başka Bu fiyatta modüler iyi psu var mı?

Yok varsa göremedim ben

%50 güç kullanımında 90+ verimliliğe çıkıyor senin bu gold dediğin üründe %90 verimlilikte çalışıyor 300 TL fark vereceğim 4.5 yıl bekleyeceğim böyle ince şeyleri düşünmene değmez o zaman elinden çıkan ücret elinde olmaya biliyor onu alacağına arkadaş 850w da alabilir 300tl lik o zaman ihtiyacı olan ürünler alır 4.5 yıl beklemez
Ne diyim ki size hocam ben ne söylüyorum siz ne anlatıyorsunuz .

Yok aslında bakarsan ama ne bileyim iptal ettim içime sinmedi pek. Kablolar doğru düzgün olsa alırdım yine gözümü karartıp.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,511
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri