🔥İndirim Corsair RM1000E 1000Watt 80+Gold Tam Modular Güç Kaynağı 🔥7.999₺

Alınır. Bir süredir stokta yoktu geri gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet asus tüm ürünlerde resmen ülkemizde kaymak alıyor, fanatiği çok. Corsair 1500'ü bende gördüm ama boyutları çok büyük (200mm) ve her kasaya sığmaz. Sizin gözüne çatan beyaz renk uygun fiyatlı (10-12 bin TL (1200w-1300w)) bir psu var mı hocam?
Beyaz işin içine girince pek F/P oranı kalmıyor. Lian Li'nin platinyum modeller,i var şu anlık hem kaliteli hem de beyaz olan.

Son düzenleme:

Beyaz işin içine girince pek F/P oranı kalmıyor. Lian Li'nin platinyum modeller,i var şu anlık hem kaliteli hem de beyaz olan.
aldim hocam tesekkür ederim iyice cikmaza girmistim iyi denk geldi bu psu

Evet beyaz işin içine girince firmalar resmen soygun moduna geçiyor. Lianli edge 1300w platinum beyaz sadece incehesapda gördüm o da 16bin tek çekim satıyor.

Evet beyaz işin içine girince firmalar resmen soygun moduna geçiyor. Lianli edge 1300w platinum beyaz sadece incehesapda gördüm o da 16bin tek çekim satıyor.
Yani pahalı tabii ama başka seçenekte pek yok. Performansı ve iç bileşenleri kötü değil.

Geri