Pek oyun oynamayan biriyseniz yanlış kulaklığı almışsınız. Müzik dinlemek için o fiyatlara güzel kulaklıklar vardı.Bu kulaklık için equalizer ayarlarınızı atar mısınız baya araştırdım da bulamadım oyun için değil müzik dinlemek için olursa iyi olur pek oyun oynamayan birisiyim.
adam almış artık niye adamın moralini bozmaya çalışıyorsun ve gayet iyi bir kulaklık müzik ve oyun için olsunPek oyun oynamayan biriyseniz yanlış kulaklığı almışsınız. Müzik dinlemek için o fiyatlara güzel kulaklıklar vardı.
İdare ediyor ya virtuose alıcaktım müziik için o da çok pahalıydıPek oyun oynamayan biriyseniz yanlış kulaklığı almışsınız. Müzik dinlemek için o fiyatlara güzel kulaklıklar vardı.
Moralini bozmuyorum madem oyun pek oyun oynamayan birisi niye oyuncu kulaklığı alıyor onu diyorum. Daha çok müzik dinliyorsa müzik kulaklığı alıp onunla oyun da oynayabilirdi.adam almış artık niye adamın moralini bozmaya çalışıyorsun ve gayet iyi bir kulaklık müzik ve oyun için olsun
Görünüşü hoşuma gittiği için aldım izlediğim incelemelerde müzik ve film performansı da iyi demişlerdiMoralini bozmuyorum madem oyun pek oyun oynamayan birisi niye oyuncu kulaklığı alıyor onu diyorum. Daha çok müzik dinliyorsa müzik kulaklığı alıp onunla oyun da oynayabilirdi.
Ve son ses seviyesi de mükemmelMoralini bozmuyorum madem oyun pek oyun oynamayan birisi niye oyuncu kulaklığı alıyor onu diyorum. Daha çok müzik dinliyorsa müzik kulaklığı alıp onunla oyun da oynayabilirdi.
adam hiç oynamıyorum demiyor arada girdi zaman güzel bir kulaklık hemde müzik için iyibir kulaklık gayette şık asıl sebebi oymuş adam eq ayarı istiyor sen adama müzik için kötü kulaklık diyorsun bu moral bozmak oluyorMoralini bozmuyorum madem oyun pek oyun oynamayan birisi niye oyuncu kulaklığı alıyor onu diyorum. Daha çok müzik dinliyorsa müzik kulaklığı alıp onunla oyun da oynayabilirdi.
Tamam kardeşim.adam hiç oynamıyorum demiyor arada girdi zaman güzel bir kulaklık hemde müzik için iyibir kulaklık gayette şık asıl sebebi oymuş adam eq ayarı istiyor sen adama müzik için kötü kulaklık diyorsun bu moral bozmak oluyor