Neler Yeni

Corsair Void Elite Wireless

Penancexd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ibrahim Talha Yaşar
Bu kulaklık için equalizer ayarlarınızı atar mısınız baya araştırdım da bulamadım oyun için değil müzik dinlemek için olursa iyi olur pek oyun oynamayan birisiyim.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    106.9 KB · Hit: 53

Flamesa

80+ Silver
Herkesin kulağı farklı olduğu için kendi eq ayarınızı kendiniz yapmanız daha doğru olacaktır.Ve dinlediğiniz müzik türüne göre eq ayarı değişir.
31-62-125 bas 250-2k arası mid 4 8 16k tiz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu kulaklık için equalizer ayarlarınızı atar mısınız baya araştırdım da bulamadım oyun için değil müzik dinlemek için olursa iyi olur pek oyun oynamayan birisiyim.
Pek oyun oynamayan biriyseniz yanlış kulaklığı almışsınız. Müzik dinlemek için o fiyatlara güzel kulaklıklar vardı.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Pek oyun oynamayan biriyseniz yanlış kulaklığı almışsınız. Müzik dinlemek için o fiyatlara güzel kulaklıklar vardı.
adam almış artık niye adamın moralini bozmaya çalışıyorsun ve gayet iyi bir kulaklık müzik ve oyun için olsun

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
adam almış artık niye adamın moralini bozmaya çalışıyorsun ve gayet iyi bir kulaklık müzik ve oyun için olsun
Moralini bozmuyorum madem oyun pek oyun oynamayan birisi niye oyuncu kulaklığı alıyor onu diyorum. Daha çok müzik dinliyorsa müzik kulaklığı alıp onunla oyun da oynayabilirdi.

Penancexd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ibrahim Talha Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Moralini bozmuyorum madem oyun pek oyun oynamayan birisi niye oyuncu kulaklığı alıyor onu diyorum. Daha çok müzik dinliyorsa müzik kulaklığı alıp onunla oyun da oynayabilirdi.
Görünüşü hoşuma gittiği için aldım izlediğim incelemelerde müzik ve film performansı da iyi demişlerdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve son ses seviyesi de mükemmel

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
adam hiç oynamıyorum demiyor arada girdi zaman güzel bir kulaklık hemde müzik için iyibir kulaklık gayette şık asıl sebebi oymuş adam eq ayarı istiyor sen adama müzik için kötü kulaklık diyorsun bu moral bozmak oluyor

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
adam hiç oynamıyorum demiyor arada girdi zaman güzel bir kulaklık hemde müzik için iyibir kulaklık gayette şık asıl sebebi oymuş adam eq ayarı istiyor sen adama müzik için kötü kulaklık diyorsun bu moral bozmak oluyor
Tamam kardeşim.

Top Bottom