🔥İndirim Corsair Xeneon WOLED 2k 240Hz Monitör 23.999₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,232
Güzel Fiat egea 1.3 Multijet.
Bu fiyata bulunabilen nadir LG panel woled monitörlerden.
Rampage'in oled monitörü vardı bu fiyatlara woled.
Asus tarafinda en ucuz woled 30k.

Alınmaz, alınmamalı da. Bu aralıkta G6'ya bakabilirsiniz, bu konudaki ürünün ikinci elde piyasası da yok.
Qd ile woled tercihi biraz da hocam.
İkisini de kullanmış biri olarak woled daha iyi bence.
Mat kaplama qd-leri beğenmiyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ürünü abime aldım, ilk kendime almıştım, ölü piksel çıktı, itopyadan değişime gönderdim 1 haftadır henüz dönüş olmadı, ilk oled panel falan değil, 3. nesil lg paneli kullanıyor, şu anda en yeni 4. nesil tandem oled var, bilip bilmeden konuşmayalım lütfen, 2-3 gün kullanma fırsatına sahip oldum, şu anda g61 kullanıyorum, değişimden gelince abime vereceğim o monitörü, ürün ilk olarak 2023 yılında tanıtıldı, 1. nesil oled nasıl olsun, insanları yanlış yönlendirmeyin, samsung oledden farklı olarak daha mat bir oled, fps oyunlarında gayet başarılı, samsung parlak oled geçiyor, ancak corsair monitörün köşeleri daha ince, daha estetik duruyor, ayrıca kutu içeriği daha dolu, arka kasasında type c ile bile görüntü aktarım yapabiliyor, kasa olarak daha donanımlı, ayrıca 3 yıl ölü piksel garantisi veriyor, samsung tarafında böyle bir şey yok, samsung daha sıcak renk tonlarına sahip, her iki monitör de hakkını veriyor, ben 22 k ya itopyadan almıştım bu arada, her iki cihaz da gayet güzel alınır

4. nesil paneller bile yanma konusunda bir sürü önleme rağmen kesin yanmaz garantisi vermiyorken bu ürün asla alınmamalı. rog gigabyte yazılımsal olsun donanımsal olsun bayağı bir yanma önleme teknolojisi kullanırken bu ürünlerde hiç böyle şeyler görmüyoruz. diğerleri enayi mi o kadar özelliği koyuyor monitöre? samsung, dell, aoc, corsair, lg, hepsi oled panel üretiyor ama şu yanma koruması önlemleri yok bunlarda.

First gen panel, itopya 20.999 sattığını biliyorum alınmaz o yüzden

Geri