Cosmic glass v2 alınır mı ?

Bak işte bende bi böyle bir şey yok bende merak ediyorum ama 45x45 yetmez gibi.

Cam old.nu biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90*40 kullanıyorum diye az geleceğini düşünmüştüm ama ölçtüm şimdi bana yeter dümen çevirir gibi mouse çeviren birine yetmez sanki.
Valla beni boyutundan ziyade kontrolü endişelendiriyor. CS2 falan oynuyorum. Kontrol edemem diye alasım gelmiyor ama görüntüsü çok güzel. Temizliği de pratik. İki ucu pohlu değnek işte.

Valla beni boyutundan ziyade kontrolü endişelendiriyor. CS2 falan oynuyorum. Kontrol edemem diye alasım gelmiyor ama görüntüsü çok güzel. Temizliği de pratik. İki ucu pohlu değnek işte.
ben olsam kesın kırarım sınırlenınce

fps oyunları için değil de moba oyunları için daha ideal bu mousepad

fps oyunları için değil de moba oyunları için daha ideal bu mousepad
Hocam cs2 oynuyorum ben genel olarak. Kontrol edemem mi ? Görüntüsünden dolayı almayı çok istiyorum aslında.

Hocam cs2 oynuyorum ben genel olarak. Kontrol edemem mi ? Görüntüsünden dolayı almayı çok istiyorum aslında.
evet kontrolu sıkıntı olabilir illaki cam takıntın yoksa klasse longteng bakabilirsin 700 civarı şu an nays ilk sipariş indirimi vs 500'e kadar düşer gibime geliyor

evet kontrolu sıkıntı olabilir illaki cam takıntın yoksa klasse longteng bakabilirsin 700 civarı şu an nays ilk sipariş indirimi vs 500'e kadar düşer gibime geliyor
Hocam bu cam olanı almazsam zaten alternatif olarak alacağım kumaş mousepad hazırda tutuyorum. Şunu alıp geçecem ne dersiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,386
Üyeler
184,441
Son üye
berkeaktask1
Geri