Neler Yeni

counter strike 1.6 çözünürlük hatası

Kyronex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
eren ince
merhabalar ben bilgisayara format attırmıştım ve format attırmadan önce cs 1.6 hiçbir sorunsuz oynanıyordu.Fakat format attırdıktan sonra cs 1.6 aşağıdaki görseldeki gibi hata vermeye başladı ve youtubede ne deniliyosa yaptım ama düzelmedi yardımııza ihtiyacım var

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    279.9 KB · Hit: 214

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,288
İsim
........
merhabalar ben bilgisayara format attırmıştım ve format attırmadan önce cs 1.6 hiçbir sorunsuz oynanıyordu.Fakat format attırdıktan sonra cs 1.6 aşağıdaki görseldeki gibi hata vermeye başladı ve youtubede ne deniliyosa yaptım ama düzelmedi yardımııza ihtiyacım var
şey yap ayarlara girip ordan çözünürlük ayarları ile oyna belki 4:3 de fln dir

Death Mark

80+ Bronze
Oyunu açarken sağ tık özellikler ve uyumluluk modunu Windows 7 yap. Ek olarak ekran kartının driverini kontrol et.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
Buğra
görüntü modunu open gl olarak değiştirin olmazsa software ekranınız widescreen bi ekransa çözünürlüğü ona göre ayarlayın ve görüntü modunu 32 bit olarak değiştirin

Kyronex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
eren ince
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu açarken sağ tık özellikler ve uyumluluk modunu Windows 7 yap. Ek olarak ekran kartının driverini kontrol et.
olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

görüntü modunu open gl olarak değiştirin olmazsa software ekranınız widescreen bi ekransa çözünürlüğü ona göre ayarlayın ve görüntü modunu 32 bit olarak değiştirin
nerden ve nasıl yapıyoruz açıklarmısın

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
Buğra
counter içinde ayarlar video bölümünden

Top Bottom