(çözüldü)anakart overclock kaydetmiyor

Reaksiyon skoru
74
arkadaşlar ben msı afterburnerda voltaj ve frekansı değiştirerek stabil bir değer buldum işlemcim için ama pc her açıldığında msı açmakla uğraşmak istemediğimden anakart üzerinden aynı ayarları girdim f10 a bastım kaydet ve çık dedim kaydetmedi tekrar denedim olmadı anakart ayarları neden kaydetmiyor overclocku yanlış yerede yaptığımı düşünmüyorum yardım ederseniz sevinirim kaydet ve çık dedikten sonra işlemci hala 3.8 de çalışıyor core boostu ,cool and quite gibi bana gereksiz gelen şeyleri kapamıştım onların etkisi olurmu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen duyan gören eden yok mu ya :(

Ekler

• IMG_20191229_004539.webp
    IMG_20191229_004539.webp
    14.1 KB · Hit: 106
Bios ayarları ile uğraşmak istemiyorsanız, Ryzen Master ya da Gigabyte'nin kendi programı ile değiştireceksiniz.

Bios ayarları ile uğraşmak istemiyorsanız, Ryzen Master ya da Gigabyte'nin kendi programı ile değiştireceksiniz.
onlarla yaptım zaten ama asıl onlarla uğraşmak istemiyorum ryzen master'dada msı'dakinin aynı mantığı bilgisayarı açtıktan sonra programı açman gerekiyor ben direk biostan yapıp birdaha uğraşmak istemiyorum ama bios nedense kaydetmiyor +ramlerimi overclockladım sıkıntı olmadan kaydetti sadece bu kısmı kaydetmiyor niyeyse

Yavaş yavaş yükseltip denersiniz. Belki sorun yaşamamanız için daha fazlasına müsaade etmiyordur.

Yavaş yavaş yükseltip denersiniz. Belki sorun yaşamamanız için daha fazlasına müsaade etmiyordur.
düzelttim uğurlu geldin gerçekten xd aynanda ram voltajınıda arttırmıştım ram voltajına ( , ) koymadığım içinmiş bu tantana

Geri