Neler Yeni

Yardım (Çözüldü) Bu Oyunun Adı Neydi?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
Arkadaşlar bir tane kule savunma oyunu vardı 2017, 2018 yıllarında oynamıştım en son. Adını hatırlamıyorum şu an Play Store'da var mı yok mu bilmiyorum çünkü bulamıyorum. Bulmama yardımcı olur musunuz? Bu yıllarda olan kule savunma oyunlarını hatırlayan var mı? Oyunu çapraz bakış açısından oynuyorduk.
643x0w.jpg

Buna benziyordu. Ormanlık falan alan değildir, böyle kareler vardı, ekipmanlar o karelere koyulabiliyordu, belli süre aralıklara boost vardı sağ alt tarafta. Sürükleyerek boostları kullanıyorduk.

Son düzenleme:

Onurkotlutok05

80+ Gold
Total Defense 3D

Balon Meydanı 4​

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Total Defense 3D
Maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ormanlık alan değil. Belli sayıda karelerin olduğu bir alanda kuleleri diziyorduk. Havan vardı, buz atana vardı yavaşlatıyordu, normal top vardı, ekstra karşı asker de gönderebiliyorduk sanırım.

Total Defense 3D

Balon Meydanı 4​

Maalesef. Çapraz bakış açısı vardı düz değil, tam yukarıdan değil. Örnek görsele bakın.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Maalesef.

Ormanlık alan değil. Belli sayıda karelerin olduğu bir alanda kuleleri diziyorduk. Havan vardı, buz atana vardı yavaşlatıyordu, normal top vardı, ekstra karşı asker de gönderebiliyorduk sanırım.

Maalesef. Çapraz bakış açısı vardı düz değil, tam yukarıdan değil. Örnek görsele bakın.
tam tower defence oyunu ama hangisi işte

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Top Bottom